Βόλος: Την βίαζε μέσα στο σπίτι των γονέων της – Η φράση του πατέρα «θα το τακτοποιήσω εγώ» πριν από τη δολοφονία

Μέσα στο σπίτι βίαζε το 18χρονο σήμερα κορίτσι ο θείος της στον Βόλο. Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη φρίκη που βίωνε το κορίτσι από τα 9 του χρόνια προκαλούν οργή και σοκ. Ο πατέρας της έδωσε ραντεβού στον κουνιάδο του και τον σκότωσε με καραμπίνα.

Βόλος: «Ό,τι και να έχει γίνει υπάρχει νόμος – Δεν έπρεπε να τον σκοτώσει» – Σπάει την σιωπή της η σύζυγος του δράστη και αδελφή του θύματος

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα, Μιχάλης Βασιλικός στον ΣΚΑΙ, «το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν το είδα. Από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γίνονταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδελφάκι μέσα στο σπίτι. Οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση» και συμπλήρωσε: «Όταν χρειάστηκε χρήματα άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του».

Όπως είπε ο κ. Βασιλικός, ο πατέρας βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.  «Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», πρόσθεσε ο κ. Βασιλικός.

Βόλος: Αυτός είναι ο 33χρονος που δολοφονήθηκε από τον γαμπρό του

Σχετικά με τη φράση ‘θα το τακτοποιήσω εγώ’ που φέρεται να είπε ο 50χρονος πατέρας , αφού αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κόρη του, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε ότι «θα του αφαιρέσει τη ζωή».

«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής, έπειτα από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρωί, η 18χρονη έδειξε τα μηνύματα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη ‘τακτοποίηση’ δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή», δήλωσε

Βόλος: Σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του γιατί βίαζε την κόρη του

«Όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως τού συνέστησα να ειδοποιήσει τις Αρχές και στη συνέχεια να παραδοθεί», είπε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ