Βόλος: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 50χρονο που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε στον 50χρονο που σκότωσε τον κουνιάδο του, όταν η κόρη του τον ενημέρωσε πως ο 33χρονος την βίαζε για πολλά χρόνια, στον Βόλο.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου οδηγήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14:00 το μεσημέρι ο 50χρονος δράστης του εγκλήματος που έγινε το βράδυ της Τρίτης (09/01) κοντά στα “Αστέρια” Αγριάς, με θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του. Ο 50χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου δράστη του φονικού κ. Μιχ. Βασιλικός δήλωσε πως ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί. Η σύζυγος του δεν γνώριζε πως ο αδελφός της βίαζε την κόρη του από τον πρώτο γάμο του και όλη η οικογένεια στέκεται στο πλευρό του 50χρονου. Οι άλλες δύο αδελφές της 18χρονης, φέρεται να γνώριζαν σε έναν βαθμό τι συνέβαινε αλλά όχι ολόκληρη την αλήθεια, σύμφωνα με το gegonota.news.

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι»

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης προσθέτοντας πως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη του άρχισε να του ζητά συχνά χρήματα. Παράλληλα ενημερώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα και στην καταβολή των ενοικίων της φοιτητικής κατοικίας της κοπέλας και έτσι αποφάσισε να της μιλήσει. Τότε το παιδί λύγισε και του αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε στα χέρια του αδερφού της γυναίκας του.

Όπως είπε, σύμφωνα με το magnesianews.gr, «το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε ζητούσε χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια ενώ εγώ και η μητέρα στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ