Δολοφονία στον Βόλο: «Σκότωσα τον αδελφό της συζύγου μου, βίαζε την κόρη μου από όταν ήταν 9 ετών» – Τα πρώτα λόγια του δράστη

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας στον Βόλο. Ο 50χρονος από την Αλβανία σκότωσε τον κουνιάδο του, όταν η κόρη του τον ενημέρωσε πως ο 33χρονος την βίαζε για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο δράστης κάλεσε μόνος του την αστυνομία και ανέφερε πως πριν από λίγο κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, είχε σκοτώσει έναν ομοεθνή του και ότι θα μετέβαινε στην Ασφάλεια να παραδοθεί.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν στο πρανές της Επαρχιακής Οδού Βόλου Ζαγοράς, στο ρεύμα προς Βόλο, το πτώμα του άνδρα σε ύπτια θέση, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ δίπλα του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννης καραμπίνας.

Απέναντι ήταν σταθμευμένο και σε λειτουργία το αυτοκίνητο του θύματος. Το τηλεφώνημα από τον δράστη έγινε στις Αρχές στις 21:00 και στις 21:40 ο δράστης μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε.

Τα πρώτα λόγια του δράστη

«Σκότωσα τον αδελφό της δεύτερης συζύγου μου» ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς. Το πρωί της Τρίτης όπως περιέγραψε η 18χρονη κόρη του από τον πρώτο του γάμο, του αποκάλυψε πως από την ηλικία των 9 ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Η συνάντησή του με το θύμα έγινε αφού προηγουμένως είχε παραλάβει το κυνηγετικό του όπλο από την οικία του στην Αργαλαστή Πηλίου και μεταβαίνοντας στην Αγριά Βόλου, ζήτησε από τη σύζυγο του να πει στον αδελφό της να πάει στο σημείο για να τον βοηθήσει, προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του.

Με την άφιξή του στο σημείο, έπειτα  από λογομαχία που είχε μαζί του, του προκάλεσε χτύπημα στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου, και όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, άκουσε πυροβολισμό, και το θύμα έπεσε στο έδαφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ