Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι Έλληνας τραγουδιστής – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας, μεγάλωσε και πλέον είναι από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές. Βέβαια ο μπαμπάς του ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές.

Σκοπός των φωτογραφιών είναι να αποτυπώνουν στιγμές της ζωής μας. Οι φωτογραφίες που μας απεικονίζουν παιδιά, μας υπενθυμίζουν το πώς υπήρξαμε κάποτε και κάθε φορά που τις βλέπουμε «γυρνάμε» πίσω στα ενδεχομένως πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής μας.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Γιάννη Βαρδή στην παιδική του ηλικία.

Ο Γιάννης Βαρδής γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1974 και είναι γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης, καθώς και γιος του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή που έφυγε από την ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014.

Ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με την μουσική, ενώ συμμετείχε για πρώτη φορά σε δίσκο το 1995 και συγκεκριμένα στο δίσκο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, «Στην Ελλάς του 2000».

Το 1997 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Οικογενειακή Υπόθεση». Το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Άμα δεις τα παιδιά», που κυκλοφόρησε το 1998, αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο και έγινε μεγάλη επιτυχία. Ο Γιάννης Βαρδής έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους, κατά την διάρκεια της καριέρας του, που έχουν αγαπηθεί εξίσου από το κοινό. Μεταξύ αυτών οι δίσκοι: «Πες μου τι νιώθεις», «Μετά» και «Να ξεκινήσουμε απ’ την αρχή».

Σε αρκετές από τις συνεντεύξεις του, ο Γιάννης Βαρδής έχει αναφερθεί στην σχέση του με τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε πει: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Κάποια στιγμή η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και πήγε στην Αμερική κι έτσι έμεινα με τον πατέρα μου. Πήρα το ρίσκο γιατί του είχα μια κρυφή αδυναμία μέσα μου, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ιδιαίτερα. Ο πατέρας μου, αν εξαιρέσουμε κάποιες γιορτές ή κάποιες ημέρες των καλοκαιριών, ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, υπήρχε επιφανειακή σχέση. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης ήταν πολύ ζόρικα».

«Μετά από αρκετούς τσακωμούς, ο πατέρας μου μού είπε πως πίστευε ότι είμαστε όμοιοι, αλλά δεν είμαστε, και να μην πάρω τα ελαττώματά του. Από εκείνη την ημέρα όλα άλλαξαν», είχε προσθέσει.

«Για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα να είναι παιδί ενός μεγάλου καλλιτέχνη. Είναι πως το εκλαμβάνει ο καθένας. Ο πατέρας μου ποτέ δεν θεώρησε τον εαυτό του κάτι τεράστιο. Εγώ θεωρώ πλεονέκτημα ότι ήμουν γιος του Αντώνη Βαρδή. Ο πατέρας μου με πήρε στην εταιρεία του και μου άνοιξε όλες τις πόρτες», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Από το 2017 είναι παντρεμένος με τη Νατάσα Σκαφίδα, με την οποία έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά: την Κατερίνα, που ήρθε στην ζωή το 2016 και τον Αντώνη που γεννήθηκε το 2019.

Μιλώντας για την γυναίκα του, στην συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, είχε εξηγήσει ότι: «Πάντα είχα στο μυαλό μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μην χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι. Την σύζυγό μου τη γνώρισα σε συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος, η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα».

Γιάννης Βαρδής
Πηγή: Instagram/giannisvardis
Γιάννης Βαρδής
Πηγή: Instagram/giannisvardis

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδής στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 19 Μαρτίου του 2018. Στην λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει: «Τα μαθητικά τα χρόνια. Προσοχή δεν είναι η Κατερίνα. Αυτές τις φώτος τις έχουν μόνο οι μαμάδες κρυμμένες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis vardis (@giannisvardis)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ