Βόλος: «Ό,τι και να έχει γίνει υπάρχει νόμος – Δεν έπρεπε να τον σκοτώσει» – Σπάει την σιωπή της η σύζυγος του δράστη και αδελφή του θύματος

«Δεν ήξερα τίποτα, ούτε ο αδελφός μου, ούτε το κορίτσι είχαν πει κάτι» δήλωσε η σύζυγος του 50χρονου δράστη και αδελφή του 33χρονου θύματος, στον Βόλο. Η δολοφονία που συνέβη το βράδυ της Τρίτης (9/1) έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Ο 50χρονος φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τον 33χρονο κουνιάδο του, μετά την αποκάλυψη της 18χρονης κόρης του ότι την βίαζε επί 9 χρόνια και την εκβίαζε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο που κατέγραφε.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το enikos.gr ο δράστης, ζήτησε από την σύζυγό του να πει στον αδελφό της να πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην Αγριά για να τον βοηθήσει, προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε πρόβλημα με το αυτοκίνητό του. Η συνάντησή του με το θύμα έγινε, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει το κυνηγετικό του όπλο από την οικία του στην Αργαλαστή Πηλίου.

Με την άφιξή του στο σημείο, έπειτα από λογομαχία που είχε μαζί του, τον χτύπησε στο πρόσωπο με την κάννη του όπλου, και όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, άκουσε πυροβολισμό, και το θύμα έπεσε στο έδαφος.

«Ό,τι και να έχει γίνει υπάρχει νόμος – Δεν έπρεπε να τον σκοτώσει»

Η σύζυγος του δράστη και αδελφή του θύματος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Είναι η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στην Αθήνα. Δεν είναι η μητέρα της 18χρονης, που κατήγγειλε τον βιασμό της.

«Δεν ξέρω τίποτα» είπε αρχικά η σύζυγος του 50χρονου και πρόσθεσε πως «ό,τι και να έχει γίνει υπάρχει νόμος. Δεν έπρεπε να είχε φτάσει αυτός να κάνει τέτοια πράγματα».

Εξήγησε στη συνέχεια πως «εγώ είμαι παντρεμένη 11 χρόνια μαζί του, έχουμε αποκτήσει ένα αγόρι. Από τον πρώτο γάμο του είχε τρία κορίτσια, που ζούσαν μαζί μας. Λένε για την μικρή, εγώ δεν ήξερα τίποτα, ούτε ο αδελφός μου, ούτε το κορίτσι είχε πει κάτι. Δεν ξέρω, έπαθε ό,τι έπαθε το κορίτσι, τα έβγαλε τώρα μέσα σε 5-6 ημέρες και έλεγε ότι “θα ψάξω ποιος και τι”. Δεν είπε καν ότι είναι ο αδελφός μου».

Περιγράφοντας τα όσα έγιναν χθες, είπε: «Και μετά φεύγει κάτω για Βόλο και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έχει σκάσει το λάστιχο, δεν έχω κανέναν, πες στον αδελφό σου σε παρακαλώ να έρθει να με βοηθήσει, γιατί είμαι εδώ, στην άκρη του δρόμου”. Παίρνω τον αδελφό μου κι εγώ, όπως μου είπε, και σηκώθηκε ο κακομοίρης να πάει να τον βοηθήσει και αυτόν τον έχει σκοτώσει τώρα. Πάω κάτω στον Βόλο να δω τον αδελφό μου… Δύο αδέλφια ήμασταν, αυτός κι εγώ, δεν έχω κάποιον άλλον και οι γονείς μου έχουν τρελαθεί. Αυτό το έγκλημα που έκανε ο άνδρας μου, δεν έπρεπε να το κάνει. Ό,τι και να είχε κάνει, υπάρχει νόμος, δεν έχει δικαίωμα να σκοτώνει».

«Δεν το πιστεύω για τον αδελφό μου» ότι βίαζε την 18χρονη 

«Έχω κάνει υπομονή σε όλα τα πράγματα, με πέντε παιδιά, γιατί έχω κι ένα κορίτσι από τον πρώτο γάμο μου. Δεν κατάλαβα κάτι, τίποτα, δεν μου είπε κάτι ούτε το παιδί. Η κόρη του, τα δύο τελευταία χρόνια, ερχόταν δύο ημέρες στο σπίτι, καθόταν στην αδελφή της στον Βόλο, γιατί έκανε φροντιστήρια. Δεν το πιστεύω για τον αδελφό μου ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα. Αλλά ακόμη κι αν το έχει κάνει υπάρχουν νόμοι, δεν έπρεπε να τον σκοτώσει. Μας έχει σκοτώσει όλους με αυτό που έκανε, όχι μόνο τον αδελφό μου, έχουν διαλυθεί όλα», τόνισε η σύζυγος του δράστη και αδελφή του θύματος. Μιλώντας για τον αδελφό της, είπε ότι ήταν καλός πατέρας.

«Δεν ήξερα τίποτα… αυτός τα σκέπαζε όλα… Ούτε ήξερα τι έκανε στα κορίτσια…», δήλωσε η ίδια και στην ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ