Βόλος: «Θα με έκοβε, ήταν αδίστακτος» – Συγκλονίζει η κηπουρός που δέχτηκε επίθεση με αλυσοπρίονο

Συγκλονίζει η κηπουρός στον δήμο Βόλου, που δέχτηκε επίθεση από έναν 39χρονο, ο οποίος παραλίγο να την τραυματίσει με αλυσοπρίονο. Η γυναίκα περιέγραψε στον ΑΝΤ1 τον εφιάλτη και τον τρόμο που έζησε.

Τρόμος για εργαζόμενη του Δήμου Βόλου: Δέχτηκε επίθεση με αλυσοπρίονο – «Έζησα με τη βοήθεια της Παναγίας»

«Πώς με φώτισε η Παναγιά και έκλεισα το αλυσοπρίονο. Αλλιώς όπως πήγε να μου το αρπάξει με την δύναμη που είχε και μου το γύρισε θα μ’ έκοβε. Αυτός ο άνθρωπος ήταν θολωμένος, αδίστακτος, δεν καταλάβαινε ήταν εκτός τόπου και χρόνου, τι έκανε εκείνη τη στιγμή», αναφέρει αρχικά η 58χρονη.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής, σε πάρκο της Νέας Ιωνίας. Ακόμη η 58χρονη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι μία ημέρα στη δουλειά μετατράπηκε σε εφιάλτη.

«Έπαιρνε το αλυσοπρίονο παρόλο που το έκλεισα και πήγε να το κοπανήσει πάνω μου να μου το πετάξει. Παραμερίστηκα. Έπαιρνε πάλι το χορτοκοπτικό που είδε το είχε το πετάξει και πήγε να το πετάξει πάλι πάνω μου. Στην ουσία με κυνηγούσε», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως περιγράφει η κηπουρός προσπαθούσε να ηρεμήσει τον δράστη, αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε. «Μόλις είδα ότι ήταν αδίστακτος και μου πετάει τα αντικείμενα μία κυρία που τα έβλεπε, με φυγάδευσε στο σπίτι της. Μου λέει μπες μέσα στο σπίτι. Πήρα το τηλέφωνο το 100», ανέφερε.

Η Εύη Καρυδάκη, επικεφαλής ΔΑΣ Μαγνησίας αναφέρει σχετικά με τις δυσμενείς συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι δημοτικοί υπάλληλοι: «Είναι ένα περιστατικό που καταδεικνύει τι τραβούν οι εργαζόμενοι σε όλους τους δήμου της χώρας και μάλιστα στις υπηρεσίες της πρώτης γραμμής. Εκτός από τους κινδύνους που ελοχεύουν καθημερινά, εκτός από ότι έχουν να καθαρίσουν πάρκα έχουν να αντιμετωπίσουν και τέτοιες περιπτώσεις».

Ο δράστης της επίθεσης είναι γνωστός στην περιοχή και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος ήταν ο άνδρας που είχε βάλει φωτιά στη φάτνη που έστησε ο δήμος Βόλου, πριν από δύο χρόνια, για την περίοδο των Χριστουγέννων και από τύχη τότε είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ