Ελένη Τοπαλούδη: Εξοργισμένη η μητέρα της αποχώρησε από εκπομπή – «Μας δουλεύουν ρε»

Εξοργισμένη η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αποχώρησε από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Η Κούλα Αρμουτίδου και ο Γιάννης Τοπαλούδης, οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας, ζητούν την σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας ώστε να μπορούν οι οικογένειες των θυμάτων να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους δικαστικούς αγώνες που έχουν.

Ελένη Τοπαλούδη: Η τελευταία φωτογραφία πριν από την άγρια δολοφονία της – «Πού να ήξερα» γράφει η μητέρα της

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το συγκεκριμένο θέμα και σήμερα βγήκε και η ίδια στον αέρα της εκπομπής. Τα όσα είπε, όμως, εξόργισαν την Κούλα Αρμουτίδου, η οποία εκνευρίστηκε και έφυγε.

Αρχικά, η Κούλα Αρμουτίδου έκανε λόγο για «ανάλγητο κράτος» που δεν είναι κοντά στις οικογένειες των θυμάτων και «δεν πονάει, δεν ενδιαφέρεται». «Καλό είναι, με αφορμή την δολοφονία του παιδιού μου να βάλουμε ένα λιθαράκι και να φτιάξουμε κάτι καλό», είπε αναφερόμενη στο ταμείο αλληλοβοήθειας.

Ελένη Τοπαλούδη: Οδός και μνημείο με το όνομά της στο Διδυμότειχο – Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα της

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη σημείωσε από την πλευρά του ότι «εμείς έχουμε την οικονομική δυσχέρεια μιας και πριν από μερικούς μήνες τελείωσε το Εφετείο και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε παράσταση δικηγόρων και στον Άρειο Πάγο. Όμως εμείς, ως γονείς της Ελένης, θα είμαστε εκεί παρόντες». Στην ίδια δυσάρεστη θέση είναι κι άλλες οικογένειες, είπε και συμπλήρωσε: «αναρωτήθηκε κανείς με τι χρήματα θα καλύψουν αυτές τις δικαστικές δαπάνες;».

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, είπε, μεταξύ άλλων, στην ίδια εκπομπή ότι «μιλάμε πλέον για αληθινή νομική στήριξη, που δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια. Θα το περάσουμε άμεσα… Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει άμεσα λύση».
«Για τις 13 του μηνός που έχουμε τον Άρειο Πάγο, τι θα γίνει; Τίποτε; Θα αναμένουμε; Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε την χαμένη μου αξιοπρέπεια… Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση. Να μου πείτε, οκ έχει γίνει», είπε η Κούλα Αρμουτίδου.
Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων απάντησε: «Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…».
Τότε, η Κούλα Αρμουτίδου αποχώρησε εκνευρισμένη λέγοντας: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ