Βιασμός 15χρονου στο Ναύπλιο: «Μαμά, έλα γρήγορα στο σπίτι» – Προφυλακιστέος ο καθηγητής Γερμανικών

Αρνούμενος όλα όσα του αποδίδονται εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο Αυστριακός καθηγητής γερμανικών, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε έναν 15χρονο μέσα στο σπίτι του στο Ναύπλιο. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Αυστριακός ο 59χρονος που συνελήφθη για βιασμό 15χρονου στο Ναύπλιο – Του έκανε ιδιαίτερα στα Γερμανικά

του Μίλτου Σακελλάρη

Ο ανήλικος έκανε μαθήματα της ξένης γλώσσας μαζί με έναν φίλο του αλλά εκείνος αποφάσισε να σταματήσει γιατί δεν του άρεσαν τα Γερμανικά. Έτσι, συνέχισε μόνο του τα μαθήματα. Μέχρι να ξεκινήσει ο εφιάλτης που καταγγέλλει πως έζησε από τον ίδιο του τον καθηγητή στο σπίτι της οικογένειάς του.

Ναύπλιο: Συνελήφθη 59χρονος για βιασμό ανηλίκου – Η «παγίδα» με τα ιδιαίτερα μαθήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο ανήλικος αμέσως μετά την καταγγελόμενη πράξη κάλεσε στο τηλέφωνο της μητέρα του, η οποία απουσίαζε εκείνη τη στιγμή και της είπε: «Μαμά, έλα γρήγορα στο σπίτι». Στην συνέχεια, η οικογένεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον ανήλικο, όπου έκανε την καταγγελία. Το παιδί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 59χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου, ενώ το ανήλικο αγόρι έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγο. Μετά τη σύλληψη του Αυστριακού ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν ένα τάμπλετ, 3 λάπτοπ, 3 κινητά, 14 usb και 5 κάρτες μνήμης.

Δικηγόρος οικογένειας 15χρονου: «Πρώτη δικαίωση η προφυλάκιση»

«Οι γονείς και το ανήλικο θύμα, της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την Αργολίδα, αλλά και γενικότερα το πανελλήνιο, μου ανέθεσαν από την πρώτη στιγμή το ιδιαίτερα ευαίσθητο βήμα της υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος του αλλοδαπού κατηγορουμένου για τις γενετήσιες και ασελγείς πράξεις που φέρεται να τέλεσε σε βάρος του ανηλίκου. Ήδη με την απόφαση περί προσωρινής κρατήσεως του κατηγορουμένου οι εντολείς μου νιώθουν μια πρώτη δικαίωση», δήλωσε στο enikos.gr, ο δικηγόρος που όρισε η οικογένεια του θύματος, Γιώργος Γεωργόπουλος.

«Ωστόσο η προστασία της προσωπικότητας του ανηλίκου θύματος και η αποκατάσταση της τεράστιας ψυχικής ζημιάς που το ανήλικο θύμα υπέστη είναι για τους εντολείς μου και για εμένα προσωπικά απόλυτη προτεραιότητα. Δηλώνουν δι’ εμού ότι σεβόμενοι απόλυτα, το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου, θα συνεργαστούν άπαντες με την ανακριτική αρχή, σεβόμενοι πάντα τη μυστικότητα της διαδικασίας και τις ευρείες έρευνες που διενεργούνται», τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Γεωργόπουλος και συνέχισε: «Ευχαριστούν ιδιαίτερα το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου για τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα με την οποία ενήργησαν οι έμπειροι αστυνόμοι του, καθώς και τα τοπικά και εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για το σεβασμό στην προσωπικότητα και τις δύσκολες στιγμές που περνούν τόσο οι ίδιοι όσο και το ανήλικο θύμα».

Γιώργος Γεωργόπουλος
Ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου, Γιώργος Γεωργόπουλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ