Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Να καεί στο πυρ το εξώτερον» – Ξεσπά ο ιερέας που το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση

Ξεσπά ο ιερέας του Ναού του Εσταυρωμένου στον Κολωνό, πατήρ Νικόλαος για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Ο πατήρ Νικόλαος μιλώντας στην ΕΡΤ1 έβαλε τέλος στις φήμες ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και είπε ότι εσφαλμένα ειπώθηκε και το ότι εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Καταδικάζουμε όλη αυτή την ελεεινή ενέργεια. Αλλά να θυμάστε ότι έχουμε και εμείς οικογένειας και εμμέσως “βιαζόμαστε” κι εμείς» είπε και παρακάλεσε τα ΜΜΕ να αφήσουν ήσυχους κι αυτούς και τις οικογένειές τους.

Μιλώντας για την γνωριμία τους είπε: «Γνωρίζαμε τον Μίχο γύρω στα 2-3 χρόνια. Τον συναντούσαμε 3-4 φορές τον χρόνο. Δύο φορές που συναντηθήκαμε φέτος στις 20 Ιουλίου, έξω από το μαγαζί του, ήμασταν 40 άνθρωποι, ήταν η γιορτή του τον Ιούλιο και μας κάλεσε γιατί ήθελε ένα χτίσει το προφίλ του. Εγώ πήγα γιατί ένιωθα υποχρέωση απέναντι του γιατί βοηθούσε τον ιερό ναό κατά καιρούς δίνοντας καθαριστικά».

Μάλιστα, αναφερόμενος στον Ηλία Μίχο και την αποκάλυψη της υπόθεσης του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, ο ιερέας σημειώνει ότι δεν γνωρίζει το κοριτσάκι που βιάστηκε κυρίως ψυχικά και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να αποκατασταθεί. «Γίνεται ένας διασυρμός εν αδίκω γύρω από εμάς, ενώ δεν θα έπρεπε να γίνεται. Είμαι πατέρας δύο παιδιών κι έχω 3 εγγόνια, είναι ντροπή. Ας αφήσουμε την Αστυνομία να κάνει την δουλειά της. Εμάς δεν μας έχει χρεώσει κάτι κάποιος».

Όπως υποστήριξε, «ο Μίχος είχε φωτογραφηθεί με ολόκληρο τον Κολωνό. Γιατί στοχεύουν τον ναό και εμένα; Τα δύο εγγόνια μου άρχισαν σχολείο προχθές και κάθομαι και ασχολούμαι με έναν ανόητο, με έναν εγκληματία. Δεν ήταν φίλος μου, δεν μοιραζόμουν τίποτα μαζί του, δεν είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία μία στις τόσες. Ήταν τυπικές και στο πλαίσιο των ενοριτικών υποχρεώσεων».

«Ας αποδείξουν ότι εγώ προσπάθησα να αυτοκτονήσω ή ότι εγώ εισήχθην στο νοσοκομείο. Γιατί στοχεύουν τον ναό και εμένα;» αναρωτήθηκε.

Όσο για το αν η γειτονιά γνώριζε είπε: «Δεν είχαμε πάρει είδηση το κύκλωμα του Μίχου, αλλιώς θα το είχαμε καταγγείλει οι ίδιοι».

Είπε ακόμη ότι «είμαι βέβαιος ότι η περιοχή παρακολουθείται εδώ και καιρό, για αυτό και λέω αφήστε την Αστυνομία να κάνει την δουλειά της γιατί θα γνωρίζει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι».

«Αν όντως υπάρχει ιερέας που εμπλέκεται στην υπόθεση, όπως λένε και έχει κάνει τέτοιο πράγμα ένας ιερέας να καεί στο πυρ το εξώτερον. Να δικαστεί δριμύτατα αφενός επειδή έκανε αυτό το έγκλημα, αφετέρου επειδή εργαλειοποίησε την εκκλησία. Και έτσι πρέπει να δικαστεί και ο Μίχας γιατί κι εκείνος εργαλειοποίησε την εκκλησία».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ