Δύσκολες ώρες για Γάλλο ποδοσφαιριστή: Πέθανε η μόλις 15 ημερών κόρη του – Η συγκινητική ανάρτησή του

Μια τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Μπρεστ, Πιέρ Λέες – Μελού. Όπως γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, πέθανε η μόλις 15 ημερών κόρη του εξαιτίας προβλήματος στην καρδιά.

Ο 29χρονος παίκτης αναφέρει ότι με την γυναίκα του είχαν πληροφορηθεί κατά τον τελευταίο υπέρηχο ότι το παιδάκι τους είχε ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, μια δυσμορφία που δεν θα του επέτρεπε να ζήσει κανονικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λέες-Μελού:

«Κατά τον τελευταίο μας υπέρηχο, μάθαμε πως η κόρη μας είχε μία περίπλοκη καρδιακή ασθένεια, που προκαλούσε ένα σημαντικό μειονέκτημα στη λειτουργία της καρδιάς της, που δεν της επέτρεπε να ζήσει. Η κόρη μας Ρόμι γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου μετά από έξι μήνες εγκυμοσύνης. Η κόρη μας ήταν ένα τέλειο μωράκι, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υγιής και καλά ανεπτυγμένη μικρή καρδούλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις σκέψεις σας για μας, έχουμε απενεργοποιήσει τα σχόλια για να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την επιθυμία μας και μην γράψετε μηνύματα, ξέρουμε πως είστε εκεί για μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pierre Lees-Melou (@pleesmelou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ