Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Παπαδόπουλος: Επικοινώνησαν μαζί μου εμπλεκόμενοι για να τους εκπροσωπήσω

Ορισμένους από εκείνους που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Κολωνού θα αναλάβει να υπερασπιστεί ο Όθων Παπαδόπουλος.

Όπως είπε ο γνωστός δικηγόρος στον ΑΝΤ1, «ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο για το αν αυτοί που συνομίλησαν στο προφίλ της 12χρονης είναι 213 ή αν υπάρχει αλλαγή στον αριθμό – μπορεί να είναι περισσότεροι – καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη».

Προς το παρόν όπως είπε, «είναι όλοι από την ίδια πλατφόρμα, δεν έχω δείγμα ότι είναι από άλλη πλατφόρμα».

Ο κ. Όθων Παπαδόπουλος τόνισε ότι «πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα, που είναι ένα διαδικτυακό κέντρο γνωριμιών, δηλαδή οι χρήστες που έχουν μπει εκεί, έχουν μπει για να βρουν ένα ενήλικο πρόσωπο με σκοπό τη γνωριμία. Με την είσοδο στην πλατφόρμα πρέπει να δηλώσει κανείς ότι είναι άνω των 20 ετών για να κάνει χρήση της».

Ανέφερε ακόμη ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση κάποιος έβαλε ένα πολύ μικρό παιδάκι, ανήλικο, μέσα σε ένα διαδικτυακό κέντρο γνωριμιών, χωρίς να γνωρίζουν οι χρήστες ότι πρόκειται για ανήλικο.

«Επικοινώνησαν μαζί μου μερικοί από τους 213 που μπήκαν στην πλατφόρμα και φοβούνται μην τυχόν παρεξηγηθεί το περιεχόμενο και το γεγονός της συνομιλίας τους με το συγκεκριμένο προφίλ, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν ήξεραν την ηλικία του», σημείωσε ο κ Παπαδόπουλος και  πρόσθεσε ότι «δεν ξέρουμε αν η συνομιλία που είχαν ήταν με την 12χρονη ή με άλλον χρήστη, τρίτο πρόσωπο που υποδυόταν την 12χρονη».

Όπως είπε, «δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο αν κάποιοι από αυτούς είχαν συναντηθεί με την 12χρονη».

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι η απλή συνομιλία δεν διώκεται ποινικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ