Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια οι 5 συλληφθέντες

Ενώπιον της 33ης Ανακρίτριας οδηγήθηκαν οι πέντε νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό προκειμένου να απολογηθούν για τα ραντεβού της φρίκης που έκλειναν με τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης Ηλία Μίχο, που εξέδιδε το κοριτσάκι.

Κολωνός: Έρχονται και νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Ποιοι έχουν μπει στο «κάδρο»

Πρόκειται για πέντε άτομα, ηλικίας 23 έως 65 ετών, τα οποία η 12χρονη αναγνώρισε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος γιατρός δερματολόγος – αφροδισιολόγος φαίνεται ότι προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησε να διαγράψει το προφίλ του στην εφαρμογή blindchat, όπου ο Ηλίας Μίχος είχε δημιουργήσει προφίλ στην 12χρονη για να «ψαρεύει» βιαστές.

Το παιδί στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις αρχές Φεβρουαρίου αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες και φέρεται μάλιστα να έχει ισχυριστεί πως οι “συναντήσεις” με τον οικογενειάρχη γιατρό γίνονταν στο ιατρείο του σε ώρες που δεχόταν ασθενείς. Το κοριτσάκι φέρεται να προσδιόρισε τα φρικαλέα ραντεβού που της είχε κλείσει ο προσωρινά κρατούμενος για βιασμό και μαστροπεία Ηλίας Μίχος, με τον 65χρονο δερματολόγο, σε πάνω από δύο. Αναγνώρισε, επίσης, έναν 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, έναν οδηγό φορτηγού, έναν 23χρονο που δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων και έναν 50χρονο υπάλληλο σε μαγαζί με κινητά τηλέφωνα.

Κολωνός: «Συγκινητική στιγμή, έκλαιγαν όλοι» – Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση της 12χρονης με την προφυλακισμένη μητέρα της

Η απολογητική διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ώρες και με το τέλος της, Ανακρίτρια και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή μη των κατηγορούμενων. Μέχρι σήμερα για την υπόθεση της βάναυσης εκμετάλλευσης της 12χρονης έχουν συλληφθεί 15 πρόσωπα ,μεταξύ των οποίων και η μητέρα της, για την οποία η ίδια η παθούσα ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με όσα αποτρόπαια συνέβαιναν σε βάρος της, με ευθύνη, όπως λέει, αποκλειστικά του Μίχου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ