Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν χαλιέται, συνεχίζει» – Όλα όσα είπε η μητέρα του μετά την περιπέτεια με τα παπούτσια

Για την περιπέτεια που αντιμετώπισε ο Μίλτος Τεντόγλου με την ακύρωση του άλματός του λόγω των παπουτσιών που φορούσε μίλησε η μητέρα του.

Στην Αθήνα ο Μίλτος Τεντόγλου: Προσβολή για μένα και όλους τους αθλητές αυτό που έγινε

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «είχε στόχους και προσπαθεί να πετύχει αυτά που ο ίδιος θεωρεί σημαντικά. Του εύχομαι καλή επιτυχία, μιλάμε πάντα πριν από κάθε αγώνα. Του έχω εμπιστοσύνη. Δεν επηρεάζεται από όλα αυτά. Εμένα το πρόβλημα μου ήταν πως νιώθει, αν τσαντίστηκε, αν στενοχωρήθηκε, αν αποδιοργανώθηκε από όλα αυτά ενόψει του απογευματινού αγώνα. Του μίλησα και μου είπε «εγώ δεν χαλιέμαι από όλα αυτά, συνεχίζω».

Αμέσως μετά, ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, επανέλαβε ότι ο Μίλτος Τεντόγλου «μπορεί να κάνει τέτοιο άλμα και ξυπόλητος».

Μίλτος Τεντόγλου: Σε δημοπρασία για τα παιδιά της Τουρκίας τα «απαγορευμένα» παπούτσια

Όπως είπε ο Γιώργος Πομάσκι, «ο Μίλτος είναι ικανό και ιδιαίτερο παιδί. Δεν μπορούσε να μην αντιδράσει εκείνη την στιγμή. Ουσιαστικά η Ομοσπονδία ήθελαν να αποδείξει ότι δεν έχει ελατήρια μέσα στα παπούτσια».

Ερωτηθείς για το μεγαλύτερο άλμα που έχει κάνει ο Μίλτος Τεντόγλου στις προπονήσεις, ο Γιώργος Πομάσκι είπε ότι «ο άλτης μας έχει επιτύχει επίδοση 8,40 μέτρων».

Ο Μίλτος Τεντόγλου «πετάει» και στο επί κοντώ – Το επικό challenge του Καραλή

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ