Στην Αθήνα ο Μίλτος Τεντόγλου: Προσβολή για μένα και όλους τους αθλητές αυτό που έγινε

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε  την Πέμπτη στην Ελλάδα, έπειτα από τον χθεσινό θρίαμβό του στον αγώνα του Λιεβέν. Ο Έλληνας πρωταθλητής «απάντησε» στα όσα έγιναν, λόγω των παπουτσιών του, με την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο στο άλμα εις μήκος.

“Τα εξήγησα όλα σε αυτό που ανέβασα. Αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο και προσβολή για μένα και για όλους τους αθλητές και γι’ αυτό και πολλοί ξένοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Γέλασα πολύ με όλα αυτά τα αστεία που έγραφαν για το θέμα. Δεν το περίμενα και τους ευχαριστώ. Προφανώς κι ένα παπούτσι δεν κάνει τον αθλητή και αυτό το ξέρουν όλοι οι αθλητές. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αδικία και προσπάθησα να τους εξηγήσω, αλλά δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Δεν ήξεραν πιο παπούτσι είναι ok και “τσακωνόντουσαν” μεταξύ τους και με την Αθήνα και τελικά το απαγόρευσαν.

Εγώ το θεώρησα αδικία και γι’ αυτό ανέβασα και αυτό το ποστ. Είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ να κάνω αυτό το άλμα και γι’ αυτό το είπα από πριν. Και παραπάνω μπορούσα να κάνω. Δεν έχω κάποια συναίσθημα αυτή τη στιγμή για το άλμα μου, εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Έγινε το κακό αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο.

Δεν ξέρω ποιος έχει πάρει αυτή την απόφαση και έχουν πάρει και άλλες αντίστοιχες τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω ποιος αποφάσισε ότι η σόλα από το παπούτσι βοηθά τον αθλητή. Πραγματικά τα καλύτερα παπούτσια είναι αυτά χωρίς καθόλου σόλα, αλλά δεν τα φοράω.

Για το χαμό στα σχόλια του twitter και την αγάπη των Ελλήνων: Δεν ξέρω γιατί με αγαπάνε τόσο πολύ. Τους ευχαριστώ πολύ γιατί γέλασα πολύ με τα σχόλια και διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα. Ευχαριστώ και τα κανάλια και όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα, αλλά να μην έχουμε θυμό. Πάει πέρασε αυτό. Έχουμε μπροστά μας το πανελλήνιο πρωτάθλημα, το δείχνει και η ΕΡΤ και ελπίζω να το δείτε όλοι.

Για το αν μπορεί και ξυπόλυτος: Δεν ξέρω, μπορεί, θα πρέπει να το δοκιμάσω.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ