Μίλτος Τεντόγλου: Σε δημοπρασία για τα παιδιά της Τουρκίας τα «απαγορευμένα» παπούτσια

Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι προχωρούν σε μία σημαντική κίνηση, σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία.

Ο Μίλτος Τεντόγλου «πετάει» και στο επί κοντώ – Το επικό challenge του Καραλή

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής του «χρυσού» Ολυμπιονίκη, σκοπεύουν να διαθέσουν σε δημοπρασία τα «απαγορευμένα» παπούτσια που στέρησαν στον Μίλτο Τεντόγλου την πρώτη κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο (σημειώθηκε στο Τορούν με 8,40 και ακυρώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου).

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν απ’ αυτή την δημοπρασία, ανέφερε ο Γιώργος Πομάσκι, θα μοιραστούν στα παιδιά της Τουρκίας, που τόσο πολύ δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες, μετά τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

Ο Καραλής αποκάλυψε το απαγορευμένο… εσώρουχο του Τεντόγλου – Νέο επικό σχόλιο στο Twitter

Χθες, ο Μίλτος Τεντόγλου απάντησε στην αδικία και πέτυχε νέα κορυφαία επίδοση στον κόσμο στο άλμα εις μήκος για το 2023, με τα 8,41μ. στο μίτινγκ κλειστού του Λιεβέν.

Κατά την επιστροφή των δύο ανδρών στην Αθήνα, μία ημέρα μετά, ο Πομάσκι δηλωσε: «Έχω πει στον Μίλτο να κρατήσουμε τα παπούτσια που του ακύρωσαν το άλμα, να τα βγάλουμε σε δημοπρασία, να πάρουμε τα λεφτά για να τα δώσουμε στα παιδιά της Τουρκίας».

Πομάσκι για Τεντόγλου: «Και ξυπόλητος θα πηδούσε καλά» – Τι είπε για τα «απαγορευμένα» παπούτσια

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ