Ο Καραλής αποκάλυψε το απαγορευμένο… εσώρουχο του Τεντόγλου – Νέο επικό σχόλιο στο Twitter

Μπορεί ο Μίλτος Τεντόγλου να έδωσε χθες το βράδυ με το άλμα του στα 8,41 μ. την καλύτερη απάντηση στην απόφαση της World Athletics να ακυρώσει την προ ημερών κορυφαία επίδοση που πέτυχε λόγω των παπουτσιών του, όμως  συναθλητές και φίλαθλοι εξακολουθούν να τρολάρουν την αδιανόητη κίνησή της.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Εμμανουήλ Καραλή να δώσει μια άλλη… διάσταση στο ζήτημα. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ με ανάρτηση του στο twitter αποκάλυψε τον κίνδυνο να ακυρωθεί στον Τεντόγλου… ξανά η καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2023. Και ο λόγος δεν είναι τα παπούτσια, αλλά το… εσώρουχο. Όπως αναφέρει κάνοντας προφανώς χιούμορ: «Έχω πληροφορίες ότι #Tentoglou φορούσε αυτό το απαγορευμένο εσώρουχο οπότε δυστυχώς το WL του ακυρώνεται ξανά».

Χθες πάντως,  το επικό σχόλιο του Γιάννη Σπαλιάρα κάτω από την ανάρτηση του Μίλτου Τεντόγλου στο instagram που αμέσως έγινε… viral.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και μοντέλο σχολίασε την ανάρτηση του πρωταθλητή σχετικά με την ακύρωσή της επίδοσής του λόγω του παπουτσιού του:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έγραψε: «Στο είχα πει Μίλτο παιδί μου… βγάζουμε ρούχα και παπούτσια πριν πηδήξουμε… πήγαινε τώρα θυμωμένος να τους …».

Γιάννης Σπαλιάρας

Το πάρτι στο twitter

Το hashtag #tentoglou κατέκτησε την κορυφή στην Ελλάδα και αρκετά σχόλια ήταν… επικά. «Ψιτ εκεί παγκόσμια ομοσπονδία πώς σε λένε! Το 8.41 είναι έγκυρο ή να το πηδήξει και με γόβες;» γράφει ένας χρήστης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ο Μίλτος Τεντόγλου μετά τα 8,32μ. και 8,37μ. πέταξε στα 8,41μ. στο τέταρτο άλμα του ξεπερνώντας ακόμη και το 8,40μ. που του πήρε πίσω η παγκόσμια Ομοσπονδία λόγω των παπουτσιών του.

Δείτε μερικές αναρτήσεις στο Twitter για το άλμα του Τέντογλου

Η απάντηση του Τέντογλου στη “βροχή” σχολίων

«Έλληνες είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ για τα epic σχόλια» έγραψε σε instastory στο instagram.

Στα αγγλικά έγραψε: «Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Τόσοι πολλοί μεγάλοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Είστε οικογένεια για εμένα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ