Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έβγαλε το εσώρουχο στην κόρη μου ενώ είχε πρόβλημα στο μπράτσο» – Μαρτυρία-σοκ για τον γιατρό

Μαρτυρίες που προκαλούν σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη ότι συνελήφθη ένας 65χρονος γιατρός δερματολόγος-αφροδισιολόγος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Κολωνός: «Συγκινητική στιγμή, έκλαιγαν όλοι» – Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση της 12χρονης με την προφυλακισμένη μητέρα της

Η μητέρα ενός κοριτσιού ηλικίας 7,5 ετών αποκαλύπτει πως όταν πήγε την κόρη της στο ιατρείο του, καθώς είχε ένα πρόβλημα με ατοπική δερματίτιδα στο μπράτσο της, ο γιατρός απαίτησε το κοριτσάκι να βγάλει το εσώρουχό του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η γυναίκα περιέγραψε τα εξής: «Όταν πήγα μέσα με το παιδί και τον πατέρα μου, του εξήγησα ότι η μικρή έχει ατοπική δερματίτιδα μόνο στα χέρια. Μου ζήτησε να την γδύσω και να της βγάλω και την μπλούζα και το παντελόνι και το εσώρουχο. Εκείνη την στιγμή κοιτάχτηκα με τον πατέρα μου, γιατί δε μου άρεσε αυτό που άκουσα. Τον ρώτησα γιατί πρέπει να βγάλει το εσώρουχο το παιδί και μου είπε ότι εμφανίζονται σημάδια ατοπικής δερματίτιδας στις κλειδώσεις και πίσω από τα γόνατα», είπε η μητέρα.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Υβριστικά συνθήματα έξω από το ιατρείο του δερματολόγου

Όταν πληροφορήθηκε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης, η μητέρα έπαθε σοκ. «Είμαι εξοργισμένη. Αν τον είχα μπροστά μου δεν ξέρω τι θα έκανα. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη κι εξοργισμένη. Ακόμα κι αν αυτή είναι η διαδικασία για λόγους ιατρικούς, ότι έπρεπε να το εξετάσει, γδύνοντάς το, έχοντας τώρα στο μυαλό μου όλο αυτό που έχει συμβεί, ότι είναι ένας άνθρωπος που έκλεινε ραντεβού με το 12χρονο ανήλικο κορίτσι, πάω να τρελαθώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η κόρη μου ήταν στα χέρια αυτού του ανθρώπου και την εξέταζε και την άγγιζε», δήλωσε στην εκπομπή.

Η ίδια εξήγησε ότι τον γιατρό της τον σύστησε η μητέρα μιας συμμαθήτριας της κόρης της. «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα ήθελα αυτός ο γιατρός να αγγίξει το παιδί μου, γιατί έχει άρρωστο μυαλό», δήλωσε η μητέρα στην εκπομπή.

Κολωνός: Ποιοι είναι οι πέντε παιδοβιαστές που συνελήφθησαν για την υπόθεση της 12χρονης

«Πήγα για μια κύστη στο πόδι και με χούφτωσε στο στήθος»

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέδωσε την μαρτυρία μίας άλλης γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο γιατρό, όταν πήγε να την εξετάσει.

«Πήγα γιατί είχα μια κύστη στο εσωτερικό μέρος του μηρού και ξαφνικά ενώ με εξέτασε με χούφτωσε στο στήθος, ενώ δεν υπήρχε λόγος. Σοκαρίστηκα, τον πλήρωσα κι έφυγα και δεν ξαναγύρισα ποτέ», είπε η γυναίκα.

Όπως είπε, τον συγκεκριμένο γιατρό της τον είχε συστήσει ο πεθερός της, ο οποίος θεωρούσε ότι είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας. Εξήγησε πως όταν άκουσε ότι το όνομα του συγκεκριμένου γιατρού εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης, δεν σοκαρίστηκε καθόλου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ