Κολωνός: «Συγκινητική στιγμή, έκλαιγαν όλοι» – Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση της 12χρονης με την προφυλακισμένη μητέρα της

Για τις εξελίξεις μετά τις νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, αλλά και για τη συνάντηση της ανήλικης με την μητέρα της μίλησε η δικηγόρος, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Υβριστικά συνθήματα έξω από το ιατρείο του δερματολόγου

Αναφερόμενη στις πέντε νέες συλλήψεις η κα Ταραχοπούλου, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, είπε στον ΑΝΤ1 ότι «στην τελευταία κατάθεση στις 3 Φεβρουαρίου η μικρή αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης.

Η κα Ταραχοπούλου αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση της ανήλικης με την προφυλακισμένη μητέρα της, έπειτα από μήνες, λέγοντας ότι «είδε την μητέρα της, στις 20:30 το βράδυ, μαζί με τον αδελφό της. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή, έκλαιγαν όλοι, ακόμη και η ψυχολόγος που ήταν παρούσα. Ήταν πολύ δύσκολο το παιδί να φεύγει και να αφήνει την μητέρα του στην φυλακή, γιατί το παιδί αισθάνεται ενοχές για όσα έχουν συμβεί στην οικογένεια της».

Κολωνός: Ποιοι είναι οι πέντε παιδοβιαστές που συνελήφθησαν για την υπόθεση της 12χρονης

Η συνήγορος της  μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό αναφέρθηκε σε «συνεχείς, πολύωρες και εξαντλητικές καταθέσεις του παιδιού στην ΓΑΔΑ, όχι στο σπίτι του» και σημείωσε ότι «η Πολιτεία δεν έχει κάνει ό, τι πρέπει και δεν υπάρχει ένα σχέδιο και μια μέριμνα της Πολιτείας για το παιδί και για όλη την οικογένεια», αναφέροντας ότι παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, ακόμα δεν παρέχεται στην 12χρονη κατ΄ οίκον διδασκαλία, προκειμένου να υπάρχει αυξημένη προστασία της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ