Η «παράνομη» κόρη του Τζακ Νίκολσον σπάει τη σιωπή της: Μου είπαν να μην το πω σε κανέναν

Η κόρη του Τζακ Νίκολσον, Τέσα Γκουρίν, μιλάει για τον πατέρα της, λέγοντας ότι απλά δεν «ενδιαφέρεται» να έχει σχέση μαζί της.

Γεννήθηκε το 1994 έπειτα από μία σύντομη σχέση της σερβιτόρας μητέρας της Janine με τον αστέρα του Χόλιγουντ. Ο Τζακ Νίκολσον, 85 ετών, ζει τα τελευταία χρόνια απομονωμένος.

Ο Νίκολσον δεν αναγνώρισε ποτέ δημόσια ότι η Γκουρίν είναι κόρη του, αλλά η πατρότητά του θεωρείται ευρέως γνωστό «μυστικό» στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με το The Daily Beast .

«Από πολύ μικρή, η μητέρα μου, μού είπε να μην πω σε κανέναν ότι έχω αυτόν τον διάσημο μπαμπά», είπε η 28χρονη. «Ήξερα ότι ήταν πανίσχυρος και πλούσιος», πρόσθεσε.

 

κόρη Τζακ Νίκολσον
Φωτογραφία: Instagram/Tessa Goruin

Η Τέσα Γκουρίν – η οποία εδώ και καιρό περιγράφεται στα ΜΜΕ ως η «παράνομη» κόρη του Νίκολσον – μεγάλωσε με τη μαμά της στο Upper East Side του Μανχάταν. Φοίτησε σε ιδιωτικά σχολεία που υποτίθεται ότι πλήρωνε ο σούπερ σταρ πατέρα της.

«Η μαμά μου ήθελε να έχω σχέση μαζί του, αλλά είπε ότι δεν τον ενδιέφερε».

Όμως, παρά το γεγονός ότι φέρεται να παρέχει οικονομική βοήθεια στην 28χρονη, ο Νίκολσον δεν έχει επαφή μαζί της για πολλά χρόνια.

«Μεγάλωσα από μια ανύπαντρη μητέρα σε μια πραγματικά έντονη κατάσταση» περιέγραψε. «Τα χαρτιά της ζωής, μου μοίρασαν ένα πολύ τυχαίο φύλλο, αλλά δεν θα το αφήσω να με καταστρέψει. Στην πραγματικότητα, θα το χρησιμοποιήσω για να με τροφοδοτήσω» πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη δεν αποκάλυψε πότε μίλησε για τελευταία φορά με τον Νίκολσoν και παραδέχτηκε ότι «δεν τον ξέρει» καθόλου καλά.

«Η μαμά μου ήθελε να έχω σχέση μαζί του, αλλά εκείνος είπε ότι δεν τον ενδιέφερε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε από το The Daily Beast γιατί συνέβη αυτό, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι κάποιος μου έδωσε ποτέ συγκεκριμένη απάντηση. Είναι ένας περίπλοκος άνθρωπος… Ήμουν απλώς παράπλευρη ζημιά».

Ωστόσο, επεσήμανε: «Έχω σχηματίσει τη δική μου άποψη. Είναι ένας περίπλοκος άνθρωπος και νομίζω ότι η μαμά μου πολεμά τους δαίμονές της και με τον συνδυασμό των δύο, ήμουν απλώς παράπλευρη ζημιά».

Παρά το γεγονός ότι είναι αποξενωμένη από τον Νίκολσον, λέει ότι έχει κληρονομήσει μερικά από τα χαρακτηριστικά του πατέρα της.

«Είμαι τρελή», σχολίασε. Μοιράζεται επίσης την αγάπη του μπαμπά της για την υποκριτική και τώρα επιδιώκει σοβαρά μια καριέρα στον κινηματογράφο – παρά το γεγονός ότι προηγουμένως απέφευγε την ιδέα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ