Μουτσινάς: Όταν είπα στην μαμά μου ότι είμαι γκέι έβαλε τα κλάματα

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο “Ενώπιος Ενωπίω” για τη στιγμή που ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι είναι γκέι.

Νίκος Μουτσινάς: Η κηδεία και το… ταλκ από την Ιερουσαλήμ

«Μικρός έλεγα ότι ήθελα να γίνω παιδίατρος. Κι όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω παιδίατρος, πήγα στην ακριβώς επόμενη υπέροχη λύση. Αυτό ήθελα», είπε αρχικά.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν αυτά που έπρεπε να είναι για να είμαι αυτό που είμαι τώρα. Συνέβαλαν όλα. Συνέβαλε ο χωρισμός με τον πατέρα μου πριν γεννηθώ, με έφερε στη θέση να νιώσω ανεξάρτητος. Είχα μία μητέρα που ήταν «ζιβάγκο» και ήθελα να φύγω από την αποπνικτική αγάπη», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Μουτσινάς: Έκανα προσπάθειες να αποκτήσω παιδί – Η βοήθεια της Συνατσάκη με την παρένθετη μητέρα

«Κάποια στιγμή όταν είπα στη μητέρα μου ότι είμαι γκέι, δεν ξέρω τι καταλάβαινε. Της πήγαινα και γυναίκες στο σπίτι και μπερδευόντουσαν. Όταν της το είπα αυτό, έπαθε ό,τι έπρεπε να πάθει, ως όφειλε σαν Ελληνίδα μάνα, έκλαιγε.. και σε τρία δευτερόλεπτα τελείωσε αυτό και είμαι σίγουρος ότι μέσα της είπε “Επιτέλους είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Τι δώρο μου έκανε το παιδί μου χωρίς να του το πω;”. Και πια, ήταν το διαπραγματευτικό χαρτί μου, όταν μου έλεγε κάτι και της έλεγα “Μην μου ξαναμιλήσεις γι’ αυτό, πες και ευχαριστώ”. Ήταν η σχέση πολύ μπερδεμένη. Ό,τι έγινε, που ήταν πολύ ωραία και λίγο δύσκολα και ιδιαίτερα είναι αυτά που με έκαναν αυτό που είμαι» περιέγραψε ο παρουσιαστής.

«Έχω ωραία σχέση με τον πατέρα μου»

«Έχω ωραία σχέση με τον πατέρα μου. Έφυγε και η μητέρα μου από την μέση, γιατί δεν τον άφηνε, μην τυχόν και αγαπήσω αυτόν περισσότερο… Οπότε από την στιγμή που δόθηκε ο χώρος άνοιξε τα χαρτιά και να είναι χωρίς φιλτράρισμα απέναντί μου. Είναι μια σχέση ενηλίκων, όμως. Αλλά νιώθω το νοιάξιμο του και την αγάπη του, εγώ δεν του το δείχνω ακριβώς, δυστυχώς… Δεν ζητάει κάτι κι αυτό είναι πολύ ωραίο, γιατί τον παρακολουθώ, διότι τον γνωρίζω τα τελευταία χρόνια ακόμα καλύτερα, για να δω και τι στοιχεία έχω πάρει από εκείνον… Έχει λίγο μια σημασία».

Μουτσινάς: Η απάντηση για τον Αρναούτογλου και τα… τηλεφωνήματα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ