Νίκος Μουτσινάς: Η κηδεία και το… ταλκ από την Ιερουσαλήμ

Ο Νίκος Μουτσινάς έπειτα από παρότρυνση της Μαίρης Συνατσάκη και της Ζέτας Μακρυπούλια, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο “Ενώπιος Ενωπίω” δύο ιστορίες… που του έχουν μείνει αξέχαστες και η αφήγησή τους κάνει πάντα θραύση στην παρέα του.

Μουτσινάς: Όταν είπα στην μαμά μου ότι είμαι γκέι έβαλε τα κλάματα

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για το τι συνέβη στα Ιεροσόλυμα που είχε πάει με την οικογένεια του. «Πάμε μία κρουαζιέρα, η οποία ξεκινούσε από την Τήνο πήγαινε Νάξο, Κύπρο και κατέληγε στα Ιεροσόλυμα. Αφού έχουμε περάσει αρκετή ώρα στους δρόμους και έχουν αρχίσει και πρήζονται τα πόδια, κάποια στιγμή φτάνουμε. Κι εκεί που είμαστε προς τον Πανάγιο τάφο, έχει αρχίσει και τρίβεται το εσωτερικό του μπουτιού και παθαίνω ένα… σύγκαμα. Είμαι εγώ με τη μαμά μου, ψάχνοντας να βρούμε τι θα κάνουμε και λέμε θα βάλουμε τάλκ…».

«Βρίσκουμε ένα φαρμακείο, το οποίο ήταν ένα φαρμακείο μόνο του, σαν ταινία. Στη μέση του πουθενά. Μπαίνουμε μέσα. Αγγλικά… κανένας από τους δύο και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε, με τον φαρμακοποιό. Και βλέπεις τη μάνα μου να του κάνει νοήματα για να καταλάβει. Τίποτα αυτός. Του κάνει, “ταλκ, ταλκ”, αλλά με πιο μουσουλμανική προφορά. Δεν καταλαβαίνει αυτός. Έπειτα από πολύ ώρα, αλήθεια στο λέω, πήραμε το πιο ωραίο ταλκ της ζωής μας», κατέληξε ο ηθοποιός.

Η δεύτερη ιστορία ήταν από την ημέρα της κηδείας της μητέρας του Νίκου Μουτσινά.

«Η άλλη ιστορία ήταν την ημέρα που έφυγε η μητέρα. Εγώ πολύ χάλια, κλάμα, με… πρώτη φορά ηρεμιστικό εγώ, μισό zanax, αλλά πού και πού ενεργοποιούνταν και η… βλακεία μου, γιατί κάτι λέγαμε, είχα καλέσει και τη Ζωή Λάσκαρη. Με ρωτάνε τότε “θα έχεις ανοιχτό το καπάκι”, λέω “δεν ξέρω τι να κάνω, θα έρθει και η Λάσκαρη” και λέω στη συνέχεια “Έτσι κι έρθει η Λάσκαρη και της πάρει την λάμψη θα ανοίξω το καπάκι”. Και σκάει η Λάσκαρη ντυμένη στα ολόλευκα. Και γυρνάνε όλοι και την κοιτούν. Άνοιξα το καπάκι και απευθείας όλοι “αχ Φρόσω, αχ Φρόσω”» περιέγραψε.

«Έρχεται μία κολλητή της φίλη, ολόλευκη γιατί είχε και το ζάχαρο λόγω της σύγχυσης που είχε πεθάνει η μάνα μου, εκεί που φτάνει και πάει να προσκυνήσει την αρχίζει στα χαστούκια “Να μ@@η π@@@να, γιατί μ@@η π@@@να”. Είναι το πτώμα και ακούμε μόνο τα χαστούκια», πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα στα γέλια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ