Τροχαίο στην Καλαμάτα: «Προσεύχομαι να γίνει καλά ο φίλος μου» – Συγκλονίζει η 15χρονη που οδηγούσε το πατίνι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας ο 15χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε στο τροχαίο στην Καλαμάτα. Ο έφηβος μαζί με μία άλλη 15χρονη, που επέβαιναν σε πατίνι, παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο, το απόγευμα της Τρίτης.

Καλαμάτα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με πατίνι – Στο νοσοκομείο δύο 15χρονα

Για το περιστατικό μίλησε στο Mega η 15χρονη, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η υγεία του φίλη της, ενώ περιέγραψε στη συνέχεια όλα όσα συνέβησαν.

«Πονάω αρκετά. Πονάνε πάρα πολύ τα πλευρά μου, το πόδι μου, πίσω στην πλάτη και δυσκολεύομαι να στρίψω. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχα πάει στη μητέρα μου να τη ρωτήσω για να πάω παραλία, μετά ήμουν με έναν φίλο μου, ήμασταν εκεί πέρα όλη η παρέα και λέω στον φίλο μου, που ήταν δικό του το πατίνι, γενικά της οικογένειά του, λέω “να ξέρεις εγώ οδηγάω”» είπε η 15χρονη.

Καλαμάτα: Η στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το πατίνι στο οποίο επέβαιναν δύο παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Παράλληλα, η έφηβη, η οποία είναι καλά στην υγεία της παρά την σφοδρή σύγκρουση, περιέγραψε τα δραματικά λεπτά της παράσυρσης από το ΙΧ.

«Πηγαίναμε εκεί καλά, ήταν ένα μηχανάκι μπροστά μας και πέρασε το μηχανάκι και του κάνω του φίλου μου “δεν περνάει κανείς”, περνάω και εγώ και μας παίρνει σβάρνα το αμάξι. Εγώ εκεί πέρα, όταν μας πήρε σβάρνα, είχα τις αισθήσεις μου, μετά τις έχασα και άρχισα να μη θυμάμαι τίποτα. Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε» είπε η 15χρονη.

Καλαμάτα: Διασωληνωμένος ο 15χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο με το πατίνι

Και πρόσθεσε: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για το παιδί αυτό, γιατί με έχει βοηθήσει αρκετά και στο παρελθόν, απλά τώρα ελπίζω να γίνει καλά, προσεύχομαι να γίνει καλά, μόνο αυτό».

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, τα δύο παιδιά 15 ετών που επιβαίνουν στο πατίνι στην προσπάθειά τους να διασχίσουν την διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου συνεχίζουν την πορεία τους χωρίς να ελέγξουν αν περνά διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τα παρασύρει το αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση το πατίνι μαζί με το αγόρι κατέληξαν κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Το αγόρι αρχικά διακομίστηκε με τραύματα στο κεφάλι στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Αθήνας όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε απώλεια συνείδησης με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η διασωλήνωση του 15χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος διαπιστώθηκε κάταγμα κρανίου και πιθανό εσωτερικό αιμάτωμα.

Δείτε το βίντεο από την σύγκρουση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ