Τροχαίο στη Λαμία: Μηχανάκι παρέσυρε 5χρονο – Κλώτσησε και εγκατέλειψε το παιδί ο οδηγός – BINTEO ντοκουμέντο

Τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα παιδί μόλις 5 ετών σημειώθηκε στη Λαμία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το lamiareport.gr, ασυνείδητος οδηγός δικύκλου παρέσυρε 5χρονο το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6) στον οικισμό των Ρομά στο Παγκράτι Λαμίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά έπειτα από την παράσυρση κλώτσησε και εγκατέλειψε το άτυχο παιδί που ήταν πεσμένο στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το βίντεο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Για το περιστατικό μίλησε στο τοπικό μέσο ο Πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος.

«Είναι άνθρωπος αυτός; Θέλουμε από την αστυνομία να τον βρει και να τον τιμωρήσει», λέει ο κ. Χαλιλόπουλος , ενώ την παραδειγματική του τιμωρία ζητεί και ο πατέρας του 5χρονου, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος που το μετέφερε στο Νοσοκομείο.

«Το παιδί θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι και να μην μπορούσε να φωνάξει. Η πράξη του είναι εγκληματική. Ακόμη και αν πει ότι φοβήθηκε τους Ρομά και έφυγε, γιατί δεν πήγε αργότερα στην αστυνομία να το δηλώσει; Γιατί δεν πήρε ένα ασθενοφόρο και να πει ότι υπάρχει τραυματισμένο παιδί;», αναρωτιέται ο κ. Χριστόπουλος που είδε το παιδί του χτυπημένο στο οδόστρωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το περιστατικό, το παιδάκι έσπασε το αριστερό του πόδι και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα του τοποθετήθηκε γύψος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ