Διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό: Εντοπίστηκε DNA των θυμάτων στο όχημα με τα όπλα στον Νέο Κόσμο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής μαφιόζικης δολοφονίας στον Κορυδαλλό, καθώς στο κλεμμένο όχημα που βρέθηκε στον Νέο Κόσμο, εντοπίστηκε DNA των θυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, βρέθηκε DNA των νεκρών σε τρίχες και αποτσίγαρα που υπήρχαν στο τασάκι του αυτοκινήτου.

Το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκε βαρύς οπλισμός, είχε κλαπεί στις 19 Ιανουαρίου από τη Νίκαια, είχε δηλωθεί η κλοπή του και η ιδιοκτήτρια είχε αποζημιωθεί. Οι αρχές εκτιμούν πως τα θύματα της δολοφονίας στον Κορυδαλλό είχαν αφήσει τον οπλισμό μέσα στο όχημα, ενδεχομένως επειδή ετοίμαζαν κάποιο χτύπημα.

Το χρονικό με το κλεμμένο όχημα στον Νέο Κόσμο

Το όχημα στον Νέο Κόσμο είχε εντοπιστεί τυχαία από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να βρίσκεται σταθμευμένο στην οδό Φανοσθένους, την Πέμπτη 8 Ιουνίου.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το Ι.Χ. είναι κλεμμένο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Εξακρίβωσαν ότι έχει κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας τον περασμένο Ιανουάριο και έτσι κίνησαν τις διαδικασίες για να ξεκινήσει η έρευνα. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια και οι αστυνομικοί ειδοποίησαν την ιδιοκτήτρια που φαινόταν στην άδεια κυκλοφορίας. Η γυναίκα είχε δηλώσει την κλοπή του αυτοκινήτου και αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία.

Η ίδια φέρεται να είπε ότι δεν είχε καμία ιδέα για το πού βρισκόταν το αυτοκίνητο. Υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρείας μαζί με την ιδιοκτήτρια και αστυνομικούς άνοιξαν το όχημα και εντόπισαν ένα μικρό οπλοστάσιο. Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είχαν βρεθεί δύο καλάσνικοφ, δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια 9αρια, φυσίγγια, δύο μπετόνια με εύφλεκτο υλικό καθώς και τρεις χειροβομβίδες, μια εκ των οποίων ήταν καλά κρυμμένη.

Σύμφωνα με την βαλλιστική εξέταση, τα καλάσνικοφ είναι «καθαρά», δηλαδή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες στο παρελθόν.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ