Καλαμάτα: Διασωληνωμένος ο 15χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο με το πατίνι

Διασωληνωμένος είναι ο 15χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Καλαμάτα, όταν το ηλεκτρικό πατίνι στο οποίο βρισκόταν με συνομήλική του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Καλαμάτα: Η στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το πατίνι στο οποίο επέβαιναν δύο παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Η 15χρονη τραυματίστηκε ελαφρύτερα, ενώ το αγόρι είχε επικοινωνία αρχικά με τους γιατρούς, αλλά επειδή διαπιστώθηκε απώλεια συνείδησης, αποφασίστηκε η διασωλήνωσή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, στην αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε κάταγμα κρανίου και πιθανόν εσωτερικό αιμάτωμα.

Καλαμάτα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με πατίνι – Στο νοσοκομείο δύο 15χρονα

Έτσι οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του 15χρονου σε νοσοκομείο της Αθήνας, κάτι που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, τα δύο παιδιά επιβαίνουν στο πατίνι και στην διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου συνεχίζουν την πορεία τους χωρίς να ελέγξουν αν περνά διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τα παρασύρει το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη σύγκρουση το πατίνι με το αγόρι κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ