Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πήγαν να μας κόψουν στα δύο»

Το σοκαριστικό παρ’ ολίγον ατύχημα που είχε στην θάλασσα, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όπως είπε το μοντέλο, επιχειρηματίας και influencer, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram, η ίδια βρισκόταν με την παρέα της σε σκάφος, όταν λίγο πριν από την Σίφνο και την Σκιάθο έμειναν στην μέση της θάλασσας, εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Την ίδια στιγμή ερχόταν ένα πλοίο προς το μέρος τους, το οποίο ούτε άλλαξε πλεύση, ούτε έκοψε ταχύτητα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη και οι συνεπιβάτες της, να κινδυνέψουν, καθώς το πλοίο θα μπορούσε να κόψει στα δύο το σκάφος ή να τους πνίξει με τα απόνερά του. Ευτυχώς όπως εξηγεί η influencer κατάφεραν να μετακινήσουν λίγο το μέσο μεταφοράς τους και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

«Ήμασταν που λέτε με κάτι φίλους στη θάλασσα με μία βάρκα. Λίγο πριν τη Σίφνο και την Σέριφο, παθαίνουμε μηχανική βλάβη, δεν έχουμε τίποτα, έχουμε μείνει μέσα στο νερό. Κοιτάζω γύρω γύρω, προσπαθούσαμε να το φτιάξουμε και βλέπω στην ευθεία να έρχεται το πλοίο. Λέω: “Παιδιά έρχεται το πλοίο και μόνο από τα απόνερά του, μπορεί να πνιγείς”. Έλεγα: “Θα μας δουν; Έχουμε πάθει βλάβη”. Δεν μας είδαν ποτέ. Επειδή είναι η γραμμή που πάει, ούτε άλλαξε, ούτε καν έκοψε» είπε αρχικά.

Για να συνεχίσει αναφέροντας πως: «Πήγαν να μας κόψουν στα δύο! Ευτυχώς λίγο το ζορίσαμε και πήγαμε πιο μπροστά και από τα απόνερά του πάλι καλά επίσης που δεν πνιγήκαμε. Κανένας σεβασμός στη θάλασσα. Ειλικρινά κανένας σεβασμός! Επειδή είναι εμπορικό πλοίο και είναι στην γραμμή του και να πέσει πάνω σου, σου λέει: “Εσύ φταις, επειδή εσύ ήσουν πάνω στην δική μου γραμμή, άσχετα αν έχεις πάθει μηχανική βλάβη”. Δεν μας είδαν ποτέ. Αυτόματος και στην γέφυρα κανείς. Και μετά αναρωτιέστε πώς γίνονται τα ατυχήματα».

Μάλιστα η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγραψε στο βίντεο της: «Να χαίρεστε τους καπετάνιους σας!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ