Κριστιάνο Ρονάλντο: Η συμφωνία σε περίπτωση χωρισμού με την Τζορτζίνα – «Θα λαμβάνει 100.000 ευρώ μηνιαίως»

Το συμβόλαιο χιλιάδων ευρώ έχουν υπογράψει ο σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, ήρθε στην δημοσιότητα, την ώρα που φήμες τους θέλουν να χωρίζουν. Αν και οι δύο το έχουν διαψεύσει, τα σενάρια «πουλάνε»…

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει το νέο ρολόι του – ΦΩΤΟ

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και παρ’ ότι δεν είναι παντρεμένοι, έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά: τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Εύα, που έχουν γεννηθεί μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς και την Αλάνα Μαρτίνα και την Μπέλα Εσμεράλντα. Ο δίδυμος αδελφός της Άγγελος πέθανε στη γέννα.

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Φουντώνουν οι φήμες για κρίση στη σχέση τους

Όπως αναφέρει η “Daily Mail” παρά το γεγονός ότι δεν έχουν παντρευτεί στην εκκλησία, η διάσημη influencer έχει διασφαλιστεί πως θα λαμβάνει μία πολύ μεγάλη οικονομική υποστήριξη από τον ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που χωρίσουν.

Στη συμφωνία αναφέρεται πως σε περίπτωση που το ζευγάρι τραβήξει χωριστούς δρόμους, ο Ρονάλντο θα παραχωρήσει την ιδιοκτησία του σπιτιού της οικογένειας στη Μαδρίτη, στην Ροντρίγκεζ.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Απειλείται με απέλαση λόγω άσεμνης χειρονομίας – ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ η influencer θα λαμβάνει επίσης το ποσό των 100.000 ευρώ μηνιαίως για το υπόλοιπο της ζωής της.

Ο Ρονάλντο αναδείχθηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο από το “Forbes” στις αρχές Μαΐου, με τα ετήσια κέρδη του φέτος να ανέρχονται στις 109 εκατομμύρια λίρες.

Η μηνιαία διατροφή της Ροντρίγκεζ λέγεται ότι βασίζεται στο ότι είναι η μητέρα και των πέντε παιδιών του Ρονάλντο και όχι μόνο της Αλάνα Μαρτίνα και της Μπέλα Εσμεράλντα. Φροντίζει εξ ολοκλήρου την ανατροφή τους, ενώ πάντα βρίσκεται στο σπίτι το βράδυ ακόμα και αν λείπει στο εξωτερικό.

 

Οι φήμες για χωρισμό φούντωσαν τον Μάιο, ύστερα από εικασίες ότι ο Ρονάλντο είχε κουραστεί από τις ασταμάτητες δαπάνες της συντρόφου του κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ριάντ αυτή τη σεζόν. Αλλά η μητέρα του Ρονάλντο, Ντολόρες, έκανε μια δημόσια δήλωση για τη σχέση του γιου της και χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς αυτούς «ψέματα», απορρίπτοντάς τους.

«Κάθε ζευγάρι μαλώνει, αλλά αυτό που γράφτηκε είναι ψέμα», είπε λακωνικά η Ντολόρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ