Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Φουντώνουν οι φήμες για κρίση στη σχέση τους

Για ακόμη μια φορά τους τελευταίους μήνες φουντώνουν οι φήμες για κρίση στη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Μπορεί στις αναρτήσεις τους στα social media ο διάσημος ποδοσφαιριστής και η influencer σύντροφός του να δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι, όμως, φαίνεται ότι η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Οι νέες φήμες που κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση του ζευγαριού προέρχονται από την πορτογαλική τηλεόραση και αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ «έχει βαρεθεί» τη Τζορτζίνα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Noite das Estrelas» στο τηλεοπτικό δίκτυο CMTV, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει «κουραστεί» από τη στάση της συντρόφου του, την οποία χαρακτηρίζουν «ψυχαναγκαστική» και «επιπόλαιη» και ότι «βρίσκεται στον κόσμο της».

Στην εκπομπή «Noite das Estrelas» συμμετείχε ο ψυχολόγος Κουιντίνο Άριες, ο οποίος ανέλυσε και έβγαλε συμπεράσματα από τη συμπεριφορά του ζευγαριού τις τελευταίες εβδομάδες σε δημόσιες εκδηλώσεις.

«Η πρόσφατη συμπεριφορά του Ρονάλντο δείχνει δύο πράγματα: Ότι δεν είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή ότι όσο περισσότερο απομακρύνεται από τη μητέρα του, τόσο λιγότερο χαρούμενος είναι. Και όλοι ξέρουμε γιατί απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την οικογένειά του», δήλωσε ο Κουιντίνο.

Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της εκπομπής, Ντάνιελ Νασιμέντο πρόσθεσε: «Ο Ρονάλντο δεν είναι ευτυχισμένος. Η Τζορτζίνα περνάει όλη την ημέρα σε ένα εμπορικό κέντρο στο Ριάντ και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Κριστιάνο δεν είναι ευχαριστημένος με αυτή την ιστορία. Απλά ξοδεύει και ξοδεύει και ξοδεύει. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι νομίζει ότι είναι ισότιμη με τον Κριστιάνο. Ανεβάζει τον εαυτό της σε ένα βάθρο και αυτό δεν του αρέσει καθόλου».

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ