Κέιτ Μίντλετον: Ο παράξενος τρόπος που επέλεξε το όνομα του πρίγκιπα Τζορτζ

Η Κέιτ Μίντλετον, φέρεται να βοήθησε λίγο στην επιλογή του ονόματος για τον Πρίγκιπα Τζορτζ, όταν γεννήθηκε το 2013 και δεν προήλθε από βασιλικούς συμβούλους.

Κέιτ Μίντλετον: Οι τιάρες που επιλέγει –  Η ιστορία πίσω από τα εντυπωσιακά κοσμήματα

Σε ένα άρθρο που επανεμφανίστηκε πρόσφατα, αποκαλύπτεται ότι η 41χρονη φέρεται να επιστράτευσε το αγγλικό κόκερ σπάνιελ της, Λούπο, για να επιλέξει το όνομα του Τζορτζ.

Η Κέιτ Μίτνλετον και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, 40 ετών, υποτίθεται ότι έγραψαν διαφορετικά ονόματα σε κομμάτια χαρτιού, σύμφωνα με τους Times of UK , και τα σκόρπισαν στο πάτωμα, εμπιστευόμενοι τον Λούπο για να κάνει την τελική επιλογή, βάζοντας το πόδι του δίπλα στον νικητή.

Κέιτ Μίντλετον: Ο τρόπος που τίμησε την Ελισάβετ στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας

Το αγαπημένο τους κατοικίδιο φέρεται να σταμάτησε δίπλα στο όνομα «Τζορτζ».

Δυστυχώς, ο Λούπο πέθανε το 2020 σε ηλικία 8 ετών. Ο Λούπο μπήκε στην οικογένεια, χάρη στους γονείς της Μίντλετον, Κάρολ και Μάικλ, καθώς τους τον χάρισαν ως χριστουγεννιάτικο δώρο το 2011, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε την δυσάρεστη συνήθεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ – «Είναι εφιάλτης»

Μετά τον θάνατο του Λούπο, το ζευγάρι απέτισε φόρο τιμής στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του να χαλαρώνει στην παραλία.

«Δυστυχώς το περασμένο Σαββατοκύριακο ο αγαπημένος μας σκύλος, ο Λούπο, πέθανε», έγραψαν στη λεζάντα. «Είναι στην καρδιά της οικογένειάς μας τα τελευταία εννέα χρόνια και θα μας λείψει τόσο πολύ».

Η οικογένεια έχει τώρα ένα μαύρο κόκερ σπάνιελ που ονομάζεται Orla. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών και ο πρίγκιπας Λούις, 5 ετών, πιθανότατα έχουν δουλειές που ασχολούνται με τη φροντίδα των σκυλιών, καθώς όπως έκανε γνωστό η μητέρα τους σε πρόσφατη συνέντευξή της πάντα όταν δεν έχουν σχολείο βοηθούν σε διάφορες εργασίες στο κτήμα και στο σπίτι.

Πέρυσι, κατά την επίσκεψή του σε μια φάρμα κατσίκας στην Ουαλία, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε επίσης ότι τα τρία παιδιά μάθαιναν πώς να συμμετέχουν στην οικογενειακή φάρμα τους στο Sandringham Estate.

πρίγκιπας Τζορτζ
Η γιαγιά του πρίγκιπα Τζορτζ, η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, είχε επίσης αγάπη για τα σκυλιά. Φωτογραφία: EPA

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν είναι οι μόνοι που αγαπούν τα σκυλιά: Η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 96 ετών, αγαπούσε περίφημα τα corgi.

Τη στιγμή του θανάτου της, είχε τέσσερα σκυλιά – δύο Pembroke Welsh corgi που ονομάζονταν Sandy και Muick, ένα “dorgi” (μια μίξη μεταξύ ενός dachshund και ενός corgi) που ονομαζόταν Candy και ένα cocker spaniel με το όνομα Lissy.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ