Κέιτ Μίντλετον: Ο τρόπος που τίμησε την Ελισάβετ στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, απέτισε ένα διακριτικό φόρο τιμής στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ καθώς παρευρέθηκε στον βασιλικό γάμο στην Ιορδανία χθες (2/6).

Η Κέιτ Μίντλετον απαστράπτουσα στην Ιορδανία – Το αστείο στιγμιότυπο με τον Ουίλιαμ στον βασιλικό γάμο

Η Κέιτ Μίντλετον, 41 ετών, μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, 40 ετών, εκπροσώπησαν τη βρετανική βασιλική οικογένεια στον γάμο του πρίγκιπα διαδόχου Χουσεΐν της Ιορδανίας και της νέας του συζύγου Rajwa al-Saif στο παλάτι Al Husseiniya στο Αμάν της Ιορδανίας.

Η Κέιτ έλαμψε με το φόρεμά της. Επέλεξε ένα χρυσό, αστραφτερό, μακρυμάνικο φόρεμα που κοστίζει περίπου 5.000 λίρες, σε συνδυασμό με αυτό που φαινόταν να είναι η τιάρα “lover’s knot”.

Εν τω μεταξύ, επέλεξε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Cartier, τα οποία κάποτε ήταν αγαπημένα της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

Ήταν η πρώτη φορά που η Κέιτ εθεάθη να φοράει τα σκουλαρίκια Greville, τα οποία έδωσαν οι γονείς της εκλιπούσας βασίλισσας στον γάμο της τον Νοέμβριο του 1947.

βασίλισσα Ελισάβετ

Σύμφωνα με τη βασιλική συλλογή, τα σκουλαρίκια κατασκευάστηκαν το 1929 πριν δοθούν από τον Βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’ και τη βασίλισσα Ελισάβετ στην πριγκίπισσα Ελισάβετ ως γαμήλιο δώρο τον Νοέμβριο του 1947.

Μια διαδικτυακή περιγραφή αναφέρει: «Ο σχεδιασμός τους ενσωματώνει ένα λεξικό σύγχρονων κομματιών με διαμάντια, όπως μισοφέγγαρο, τραπέζιο, τετράγωνο, μπαγκέτα, μπαστούνι και σμαράγδι». Η μονάρχης φορούσε τακτικά τα κοσμήματα σε όλη της τη ζωή, πιο πρόσφατα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Τορόντο τον Ιούλιο του 2010.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ