Η Κέιτ Μίντλετον απαστράπτουσα στην Ιορδανία – Το αστείο στιγμιότυπο με τον Ουίλιαμ στον βασιλικό γάμο

Μία πολύ γλυκιά και αστεία στιγμή μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον αποτύπωσε η κάμερα, από τον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας, που έγινε χθες  (1/6).

Ιορδανία: «Χίλιες και μία νύχτες» στον βασιλικό γάμο της χρονιάς – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν καλεσμένοι στον βασιλικό γάμο της χρονιάς, ο οποίος ήταν του διαδόχου του ιορδανικού θρόνου.

Το ζευγάρι φαίνεται πως διατηρεί άψογες σχέσεις με την βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας και κλήθηκαν μαζί με την ξαδέλφη τους, πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον σύζυγό της, να εκπροσωπήσουν την βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου στον γάμο.

Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε την δυσάρεστη συνήθεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ – «Είναι εφιάλτης»
@dailymailroyals I mean…can we talk about Kate’s DRESSS! 🤩#fyp #princewilliam #katemiddleton #royalwedding #jordan #princehussein ♬ original sound – DailyMail Royals

@ukroyaltywk I can’t cope how ✨️STUNNING✨️ The Prince and Princess of wales at the wedding reception #princeandprincessofwales #princesscatherine #princesskate #primceofwales #princewilliam #katemiddleton #jordanwedding #britishroyalfamily #RoyalFamilyEdits #RoyalFamily #britishroyalfamily #monarchy #unitedkingdom #fyp #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viral ♬ original sound – UKROYALTYWK👑

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ γνωρίζουν πολύ καλά την Ιορδανία καθώς σύμφωνα με το “Vanity Fair”, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε επισκεφθεί τη χώρα το 2018, περνώντας και αρκετό χρόνο με τον διάδοχο του ιορδανικού θρόνου, πρίγκιπα Χουσέιν μπιν Αμπντάλα, ενώ η Κέιτ είχε περάσει κάποια από τα παιδικά της χρόνια στην χώρα.

Το 2021 μάλιστα είχαν επισκεφθεί την Ιορδανία μαζί με τα τρία τους παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

Η αστεία στιγμή στον γάμο

Τα βλέμματα έπεσαν, τόσο στο νεόνυμφο πριγκιπικό ζευγάρι, όσο και στους Ουίλιαμ και Κέιτ, οι οποίοι είχαν κρατήσει μυστική την απόφασή τους να παραστούν στον γάμο και η παρουσία τους δεν είχε επιβεβαιωθεί παρά μόνο λίγες ώρες πριν από την τελετή.

Η συνάντηση των τεσσάρων τους μετά την γαμήλια τελετή ήταν πολυαναμενόμενη, αφού εκτός από διάδοχοι δύο πολύ σημαντικών βασιλείων, είναι και ιδιαίτερα δημοφιλείς. Έτσι όταν το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας πήγε να χαιρετήσει αυτό της Ιορδανίας, μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους, όλες οι κάμερες γύρισαν σε αυτούς.

@dailymailroyals Will and Kate greet the newlyweds #fyp #princewilliam #katemiddleton #royalwedding #princehussein #jordan #newlyweds ♬ original sound – DailyMail Royals

Ο Ουίλιαμ φαίνεται αρχικά να αγκαλιάζει εγκάρδια τον Χουσέιν και την Ράτζουα, με την Κέιτ να ακολουθεί. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας όμως φάνηκε να αγχώνεται όταν η σύζυγός του ξεκίνησε να μιλάει αρκετά με την νύφη και δεν έμεινε στα τυπικά συγχαρητήρια, προκαλώντας “κίνηση” στην μεγάλη ουρά από καλεσμένους, που περίμεναν να συγχαρούν το ζευγάρι.

Ο Ουίλιαμ ακούγεται στο βίντεο να λέει “τσοπ τσοπ” που σημαίνει γρήγορα – γρήγορα και να κουνά τα χέρια του, φανερά αγχωμένος, θέλοντας να κάνει την Κέιτ να ολοκληρώσει.

 

@dailymailroyals For all their finery and glamour, the Prince and Princess of Wales looked more regular than royal today. The light-hearted exchange occurred at the wedding of Crown Prince Hussein of Jordan, and specifically when Kate and William had reached the front of the queue to greet the Prince, 28, and his bride, architect Rajwa Alseif, 29. #RoyalFamily #theroyalfamily #RoyalWedding #WeddingsOfTikTok #princewilliam #princesskate ♬ original sound – DailyMail Royals

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ