Τροχαίο στα Σπάτα: «Όσο και να χτυπιέμαι, δεν θα την ξαναδώ» – Τα σπαρακτικά λόγια της κόρης της 52χρονης στο enikos.gr

Συγκλονίζει μιλώντας στο enikos.gr η κόρη της 52χρονης που έχασε την ζωή της ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες (14/12) το πρωί στα Σπάτα.  «Η μητέρα μου γυρνούσε στο σπίτι της από την δουλειά, και ο πατέρας μου την περίμενε με έναν ζεστό καφέ όπως κάθε πρωί. Αυτό που λέω σε όλους, είναι πως όσο και να χτυπιέμαι, δεν θα την ξαναδώ».

Τροχαίο στα Σπάτα: «Πήγε η γυναίκα μου άδικα – Έχω τέσσερα παιδιά, τώρα τι θα κάνω;» – Συγκλονίζει ο σύζυγος της 52χρονης

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 52χρονη και ενεπλάκη στο τροχαίο, συγκρούστηκε μετωπικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, και είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της. Εκτός από την άτυχη γυναίκα, στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή και ένας 18χρονος.

Η κόρη της μίλησε στο enikos.gr και χωρίς να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της, επαναλάμβανε πως πρέπει να μείνει δυνατή και να αντέξει για να μην πικράνει την ψυχή του παιδιού της. «Η απουσία της μητέρας μου δεν είναι ακόμη αισθητή, γιατί την είδα προχθές. Τα σπίτια μας είναι σε πολύ κοντινή απόσταση. Δεν νιώθω ακόμη αυτόν τον μεγάλο πόνο, είμαι μουδιασμένη. Όσο περνάει όμως ο καιρός, και θα την θέλω πάλι κοντά μου, ξέρω πως θα είναι δύσκολο…».

Το θανατηφόρο τροχαίο, που σκόρπισε θλίψη στις οικογένειες των δύο θυμάτων, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδας. Όπως έγραψε χθες το enikos.gr, το ένα όχημα κινούνταν με κατεύθυνση προς Αθήνα, ενώ το άλλο προς Αρτέμιδα. Το πρώτο όχημα, για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία, πέρασε το διαχωριστικό διάζωμα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους.

Οι φωτογραφίες από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα σοκάρουν. Τα αυτοκίνητα των δύο οδηγών, μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών. Όπως ανέφερε στο enikos.gr χθες ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Λάμπρου, ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που τα οχήματα διαλύθηκαν. «Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον νεαρό οδηγό» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα είναι το ίδιο στις γιορτές χωρίς εκείνη»

«Η μητέρα μου δούλευε σε εργοστάσιο και ήταν βραδινή βάρδια. Σχόλασε το πρωί και εκείνη την ώρα γυρνούσε στο σπίτι της, που της είχε ετοιμάσει καφέ ο πατέρας μου, όπως έκανε πάντα. Με όση δύναμη είχα, είδα τις φωτογραφίες από το τροχαίο. Η μητέρα μου φορούσε πάντα ζώνη και φυσικά δεν ήταν μεθυσμένη, όπως εικάζεται. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι το λάστιχο του άλλου οδηγού έσκασε αφού πέρασε το διαχωριστικό διάζωμα. Ίσως έχασε τον έλεγχο και στον πανικό του μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Χίλιες φορές να το έριχνε στο χωράφι. Θα ζούσε και ο νεαρός και η μητέρα μου».

Η κόρη της 52χρονης έμαθε από τους συγγενείς της για τον θάνατο της μητέρας της. Όπως λέει, ήταν η μοναδική φορά που είχε βάλει το κινητό της στο αθόρυβο για να κοιμηθεί περισσότερο μαζί με το παιδί της. «Όταν ξυπνήσαμε, είδα πως με είχαν πάρει όλοι τηλέφωνο και ταράχτηκα. Πού να φανταστώ ότι έγιναν όλα όσα άκουσα αργότερα…» αναφέρει και προσθέτει πως «πρέπει να σταθώ δυνατή για το παιδί μου, το οποίο χθες και σήμερα ψάχνει την γιαγιά του στο σπίτι της και εγώ δεν ξέρω τι να του πω. Δεν θα είναι το ίδιο στις γιορτές χωρίς εκείνη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ