Τροχαίο στα Σπάτα: «Πήγε η γυναίκα μου άδικα – Έχω τέσσερα παιδιά, τώρα τι θα κάνω;» – Συγκλονίζει ο σύζυγος της 52χρονης

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στα Σπάτα, το πρωί της Πέμπτης (14/12).

Το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα. Ένας 25χρονος και μία 52χρονη γυναίκα, έχασαν ακαριαία την ζωή τους.

Ο σύζυγος της 52χρονης εμφανίστηκε συντετριμμένος σε δηλώσεις του στο Star. «Πήγε η γυναίκα μου άδικα. Έχω τέσσερα παιδιά, τώρα τι θα κάνω; Περίμενε να κάνουμε γάμους και…» είπε αρχικά ο σύζυγος της οδηγού.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, «έφυγε από το αντίθετο ρεύμα αυτός και πήγε απέναντι, η γυναίκα μου μόλις είχε ξεκινήσει στο φανάρι. Πρέπει να έτρεχε με 180, δεν ξέρω με πόσα έτρεχε…».

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος των δύο οδηγών από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Λεωφόρο Σπάτων-Αρτέμιδας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Λάμπρου στο enikos.gr.

«Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που τα αυτοκίνητα διαλύθηκαν. Έγιναν μία μάζα. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον νεαρό οδηγό» τόνισε ο κ. Λάμπρου.

Τροχαίο αεροδρόμιο Αρτέμιδα

Τροχαίο αεροδρόμιο Αρτέμιδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ