Καρδίτσα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος αγνοούμενος – «Πήγε στην εκκλησία, άναψε κερί και δεν τον ξαναείδαν» 

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 26χρονου άνδρα από την περιοχή της Καρδίτσας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, η σορός του 26χρονου εντοπίστηκε σήμερα (14/12), στην περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας. Η αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα διερευνάται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Το θρίλερ της εξαφάνισης

Ο Παναγιώτης Βλάσσης έμενε μόνιμα στην Αθήνα αλλά την τελευταία εβδομάδα είχε πάει στο χωριό του, στην Καρδίτσα. Για την εξαφάνισή του ενεργοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το Missing Alert.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, ο 26χρονος εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) από την περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Βλάσση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του.

Σύμφωνα με τους οικείους του στις 12/12/2023 σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας.

Η μαρτυρία της θείας του 26χρονου

Ο Παναγιώτης Βλάσσης βρισκόταν στην Καρδίτσα την τελευταία εβδομάδα, ενώ την Τρίτη επικοινώνησε τελευταία φορά με την μητέρα του, λέγοντας ότι θα επέστρεφε στην Αθήνα. Ωστόσο, από το μεσημέρι της Τρίτης που τον έπαιρναν τηλέφωνο δεν τον έβρισκαν. Συγγενείς πήγαν στο σπίτι όπου έμενε και βρήκαν το κινητό του, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το ίδιο το αυτοκίνητο.

Η θεία του μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega. «Έφυγε από την Αθήνα πριν από μία εβδομάδα, ήρθε εδώ. Ήταν εδώ, ήρθε λέει για να ξεκουραστεί και για να σκεφτεί. Μιλούσε με την μαμά του, παραπροχθές το βράδυ του λέει: “ακόμα Παναγιώτη; Θα γυρίσεις πίσω;“. Λέει “αύριο θα έρθω“. Προχθές το πρωί δεν ήρθε, δεν εμφανίστηκε και το μεσημέρι τον παίρνει τηλέφωνο, λέει θα ξεκινήσω αργότερα, το μεσημέρι τον παίρνει 2 – 3 η ώρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Παίρνει δίπλα σε εμάς, πάμε κοιτάμε, αφημένα τα πράγματα, το τηλέφωνο, τα πάντα αφημένα, όλα. Το αμάξι ξεκλείδωτο απ’ έξω. Αυτός δεν ήταν πουθενά», λέει η θεία του 26χρονου.

«Τώρα όπως είπαν εδώ οι γείτονες, τον είδανε 2 η ώρα πήγε προς την εκκλησία. Πήγε στην εκκλησία άναψε κερί. Από εκεί ποιον δρόμο πήρε κανείς δεν ξέρει. Δεν τον ξαναείδαν», κατέληξε η θεία του αγνοούμενου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ