Τροχαίο στα Χανιά: «Αποκόπηκε ένα κομμάτι του εαυτού μου» – Τι λέει στο enikos.gr o πατέραs του 20χρονου Τάσου

Συγκλονίζει ο ιερέας πατέρας του άτυχου στρατιώτη Τάσου Ξεκουκουλωτάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε για άγνωστο λόγο προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω σε ευκάλυπτο κοντά στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού, στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Κρήτη: Θρήνος για τον 20χρονο αλεξιπτωτιστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Η σπαρακτική ανάρτηση του αδελφού του

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη

“Ήταν ένα υπάκουο κι ευαίσθητο παιδί που νοιαζόταν για τον συνάνθρωπο”, λέει στις σπαρακτικές του δηλώσεις στο enikos.gr ο πατέρας του άτυχου νεαρού που ήταν καταδρομέας στην στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών και είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ.

Κρήτη: Φρικτό τροχαίο με θύμα 20χρονο – Τρομακτικές εικόνες

 

Τροχαίο Χανιά 20χρονος

 

“Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί”

“Ήταν ένας άνθρωπος δοτικός που νοιαζόταν για τους φίλους του”, συνεχίζει ο πατέρας του ο οποίος αποκάλυψε στο enikos.gr ότι προτού συμβεί το τροχαίο, ο 20χρονος είχε φροντίσει να γυρίσει στο σπίτι σώο φίλο του που ήταν μεθυσμένος.

“Περήφανος” δηλώνει για τον γιο του ο πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Ξεκουκουλωτάκης , ενώ συνεχίζει λέγοντας πως “ήταν ένα παιδί που ξεχώριζε αλλά δυστυχώς ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει κοντά του”.

 

Τροχαίο Χανιά

 

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή στην οικογένεια από την Τροχαία.

“Με δάκρυα στα μάτια διαπιστώσαμε το θάνατο του παιδιού”, λέει με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας. “Το παιδί αυτό ήταν προέκταση μας, εκείνη τη στιγμή αποκόπηκε ένα κομμάτι του εαυτού μου”.

Η κηδεία του 20χρονου θα γίνει την Τρίτη στις 15:00 το απόγευμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ