Κρήτη: Θρήνος για τον 20χρονο αλεξιπτωτιστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Η σπαρακτική ανάρτηση του αδελφού του

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, όπου ένας 20χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Κρήτη: Φρικτό τροχαίο με θύμα 20χρονο – Τρομακτικές εικόνες

Ο 20χρονος οδηγούσε στον δρόμο του αεροδρομίου, με κατεύθυνση την πόλη των Χανίων. Ενώ περνούσε από το Αρώνι, ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο βγήκε εκτός πορείας και έπεσε πάνω στον κορμό ενός μεγάλο ευκάλυπτου που βρίσκεται μπροστά από το ξωκκλήσι του Τιμίου Σταυρού. Το αυτοκίνητο εκτινάχθηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν τον 20χρονο οδηγό, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός.

τροχαίο Χανιά Κρήτη

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews, 20χρονος Τάσος Ξεκουκουλωτάκης τον Νοέμβριο του 2022, ξεκίνησε να υπηρετεί την θητεία του στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε Χανίων και ήταν πολύ περήφανος γι’ αυτό.

«Τα μάτια μου βουρκώσανε όταν μπερέ μου δώσανε γιατί ήτανε ο πράσινος, από όλους ο πιο μάχιμος» είχε γράψει ο άτυχος νέος στο Facebook.

Περήφανος ήταν και ο πατέρας του, ο πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος, της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, ο οποίος είχε γράψει: «Άξιος γιε μου!! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερέ».

Χανιά Κρήτη τροχαίο

Η ανάρτησή που έκανε ένας από τους αδελφούς του μετά το φρικτό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 20χρονος, ραγίζει καρδιές. «Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδελφός. Σ’ αγαπώ».

Ο 20χρονος, ως μαθητής, ήταν και αθλητής, μέλος της ομάδας χαντμπολ του Ωρίωνα Χανίων, ενώ ήταν μέλος και του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Πλατανιά.

Χανιά Κρήτη τροχαίο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ