Τρίκαλα: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ήταν μαζί με τον πατέρα του 2 μέρες, ενώ ήταν νεκρός» λέει στο enikos.gr η αδελφή του θύματος

Φρίκη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το πρωτοφανές έγκλημα που σημειώθηκε στα Τρίκαλα, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του. «Είναι κάτι παραπάνω από τραγικό αυτό που συνέβη, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Με πήραν τηλέφωνο ότι ο Δήμος σκότωσε τον πατέρα του, δεν ξέραμε τι είχε γίνει δύο ημέρες που ήταν νεκρός» αναφέρει συντετριμμένη στο enikos.gr η αδελφή του 77χρονου θύματος και θεία του πατροκτόνου.

Φρίκη στα Τρίκαλα: Νέες αποκαλύψεις για τον γιο που αποκεφάλισε τον πατέρα του – Τα ψυχολογικά προβλήματα και ο θάνατος της μητέρας

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Η τοπική κοινωνία των Τρικάλων βρίσκεται σε σοκ μετά την αποκάλυψη της φρικτής δολοφονίας. Τα ξημερώματα της Κυριακής (18/02), ο 46χρονος φέρεται να κάλεσε την αστυνομία είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν άμεσα στη βιοτεχνίας που διατηρούσε η οικογένεια επί της οδού Καρδίτσης, όπου αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα, που δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν μπροστά σε ένα σκηνικό τρόμου. Η σορός του ηλικιωμένου ήταν αποκεφαλισμένη σε ένα κρεβάτι, ενώ ο δράστης φέρεται να έκοψε και τα χέρια του θύματος, και τον εντόπισαν ξαπλωμένο σε άλλο κρεβάτι μέσα στην επιχείρηση.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τι ακριβώς τον οδήγησε σε αυτό που έκανε»

«Ο Δήμος ήταν καλό παιδί και φιλότιμο, αλλά αφού πέθανε η μητέρα του άλλαξε κάπως, γιατί της είχε μεγάλη αδυναμία, την αγαπούσε πάρα πολύ. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, είναι δυνατόν να έχει τόσο μίσος για τον πατέρα του για να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν μπορώ να το πιστέψω… Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Μας έψαχναν για να μας πουν για την δολοφονία, δύο ημέρες ήταν νεκρός ο Κώστας και δεν ξέραμε τίποτα. Δεν ξέρω πως θα το ξεπεράσουμε… Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ήταν μαζί δύο ημέρες ενώ ήταν νεκρός» λέει στο enikos.gr η αδελφή του θύματος και προσθέτει πως, ο 46χρονος είχε τσακωμούς με τον πατέρα του, όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια.

Παράλληλα, φίλοι του πατροκτόνου, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και επισημαίνουν στο enikos.gr πως δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν πως ο δράστης θα έφτανε σε αυτό το σημείο. «Δεν μπορώ να σκεφτώ τι ακριβώς τον οδήγησε σε αυτό που έκανε. Το συζητάμε μεταξύ μας και δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον λόγο, ήταν ένα ήσυχο παιδί. Η μητέρα του έχει πεθάνει εδώ και αρκετό καιρό».

Ο πατροκτόνος φέρεται να προσπάθησε να κάνει κακό και στον εαυτό του, ωστόσο δεν τα κατάφερε και μεταφέρθηκε με βαθύ τραύμα στον αυχένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Μόλις βελτιωθεί, θα κληθεί ψυχίατρος για να τον εξετάσει.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ