Φρίκη στα Τρίκαλα: Νέες αποκαλύψεις για τον γιο που αποκεφάλισε τον πατέρα του – Τα ψυχολογικά προβλήματα και ο θάνατος της μητέρας

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία των Τρικάλων με την αποκάλυψη της δολοφονίας ενός ηλικιωμένου με αλυσοπρίονο και δράστη του εγκλήματος τον 46χρονο γιο του.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο 46χρονος φέρεται να πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και να ομολόγησε την δολοφονία. «Σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε», φέρεται να είπε ο 46χρονος

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν την σορό του ηλικιωμένου αποκεφαλισμένη, ενώ ο δράστης φέρεται να έκοψε και τα χέρια. Ο θάνατός του θεωρείται πιθανό να επήλθε το περασμένο Σάββατο. Ο άνδρας συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων και επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αναφορές στην ιστοσελίδα trikalavoice.gr η ψυχολογική κατάσταση τόσο του θύματος όσο και του δράστη δεν ήταν καλή το τελευταίο διάστημα και μετά το θάνατο της μητέρας της οικογένειας.

Οι δύο άνδρες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρονται να είχαν συχνές αψιμαχίες. Ο δράστης, που αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Νοσοκομείο Τρικάλων, ήταν μοναχοπαίδι και δεν είχε παντρευτεί, ενώ περιγράφεται γενικά ως «ήσυχο παιδί».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης είπε στις αρχές είπε στις αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 77χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

“Τους άκουσα να μαλώνουν”

“Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν”  ανέφερε μάρτυρας στο ThessToday..

«Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε» περιγράφει ο ίδιος εμφανώς συγκλονισμένος.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ