Τραγωδία στην Ηλεία: Πέθανε ο 13χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο με πατίνι

ΕΚΑΒ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Τραγωδία το απόγευμα της Τετάρτης στα Μακρίσια Ηλείας, καθώς ο 13χρονος που είχε τραυματιστεί, όταν το ηλεκτρικό του πατίνι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, τελικά κατέληξε.
  • Το τροχαίο συνέβη στο κέντρο του χωριού, όταν -υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- ο ανήλικος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.
  • Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου και το ανήλικο παιδί κατέληξε.

Τραγωδία το απόγευμα της Τετάρτης στα Μακρίσια Ηλείας, καθώς ο 13χρονος που είχε τραυματιστεί, όταν το ηλεκτρικό του πατίνι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη στο κέντρο του χωριού, όταν -υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- ο ανήλικος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

O 13χρονος έφτασε στο νοσοκομείο με σοβαρά χτυπήματα στο στήθος και το κεφάλι, και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.