Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε ο φοιτητής που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη. Πέθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, όπου είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση, ο φοιτητής που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, στη συμβολή των οδών Φιλιππίδη και Νικομηδείας.

Πρόκειται για 23χρονο από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν φοιτητής στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά από την πρώτη στιγμή η κατάστασή του έδειχνε εξαιρετικά κρίσιμη.

Τελικά λίγη ώρα αργότερα έχασε τη «μάχη» για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, γνωστούς, φίλους και συμφοιτητές του.

Οι αστυνομικοί αναζητούν σύμφωνα με το thesstoday.gr, απαντήσεις και ψάχνουν εξηγήσεις για το τραγικό συμβάν, χωρίς να αποκλείουν τίποτα μέχρι στιγμής.

Ουδείς φαίνεται να γνώριζε έως χθες το βράδυ που συνεχίζονταν οι έρευνες, πώς βρέθηκε στην πολυκατοικία, αφού οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν έμενε εκεί και φυσικά, αν πρόκειται για αυτοκτονία, τι τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Η αστυνομία περιμένει και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, αλλά και τις καταθέσεις συγγενικών του προσώπων που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη, αφού ειδοποιήθηκαν για το τραγικό συμβάν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ