«Kolonos Hooligans»: Οι διάλογοι της συμμορίας ανηλίκων

Οι ανήλικοι συλληφθέντες της συμμορίας ανηλίκων “Kolonos Hooligans“, ήταν οπλισμένοι και αποφασισμένοι όπως αποδεικνύουν τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. που μεταξύ άλλων είναι μαχαίρια, στιλέτα, αεροβόλα πιστόλια, μεταλλικά κλομπ, σιδερογροθιές και μια ξιφολόγχη.

Ο “Ελεύθερος Τύπος” παρουσιάζει τους διαλόγους από τα κινητά τους τηλέφωνα, οι οποίοι περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Χθες οι αρχές συνέλαβαν έναν ανήλικο μέλος των “Kolonos Hooligans”, με καταγωγή από την Αλβανία, που μάλιστα προσπάθησε να αντισταθεί γρονθοκοπώντας τους αστυνομικούς. Πρόκειται για τον 15χρονο που λίγες ημέρες πριν είχε μαχαιρώσει μαθητή στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών.

συμμορία Κολωνός

Kolonos Hooligans: Οι διάλογοι στο instagram για αιματηρά ραντεβού

Μέσω μιας ομαδικής συνομιλίας στο instagram έδιναν αιματηρά ραντεβού , αντάλλασσαν οπλισμό, οργάνωναν κλοπές και ληστείες ενώ μοιράζονταν και βίντεο που τραβούσαν κατά τη διάρκεια των βίαιων επιθέσεων τους σε βάρος νεαρών από αντίπαλες συμμορίες σε Κολωνό, Άγιο Παντελεήμονα και Σεπόλια.

Λίγες ώρες πριν τραυματίσουν τον 16χρονο μαθητή από τη Βουλγαρία στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών έγραφαν:

-Οπλισμένοι αύριο όλοι αν είναι

-Αύριο σφαγείο

Η επίθεση αφορούσε στην κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στη συμμορία του Κολωνού και αυτή των Σεπολίων. “Ακούτε. Ετοιμαστείτε, ξεκινάει πόλεμος. Θα τους γ#%^ω. Θα τους γ$%^ε” τονίζουν σε άλλο μέρος της συνομιλίας.

Μερικά λεπτά μετά την επίθεση ένα από τα μέλη της συμμορίας γράφει: “Τις έφαγε. Μαχαιριά ο Κ….”, ενώ ακολουθούν μηνύματα με φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, την οποία κατέγραφαν τα ανήλικα μέλη της συμμορίας.

Όταν δημοσιεύεται το περιστατικό τότε γράφουν στην ομαδική συνομιλία “Προσέχετε τα βίντεο. Έναν να πιάσουν οι μπάτσοι για κάτι… Σβήστε τα όλα, ότι έχετε. Θα κρατήσω μόνο εγώ στο PC μου”.

Σε άλλον διάλογο αναφέρουν “Ρε μ…ς, θέλω λεφτά. Τι θα κάνουμε να βγάλουμε κανένα φράγκο;”, ενώ του απαντούν “Εγώ θέλω έναν κέντρο να ανοίγω τσάντες”.

“Χαμός, φουλ λεφτά θα κάνουμε. Επίσης το ψήνω και για μπούκες σε σπίτια. Ξέρω να τις ανοίγω με λοστό” σημειώνουν τα μέλη της συμμορίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ