Τραγωδία στα Χανιά: Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα – Νέα στοιχεία για το τροχαίο

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/01) στα Χανιά, με δύο άτομα να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο ΒΟΑΚ, στην περιοχή του Ταυρωνίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Στο ένα επέβαινε ζευγάρι ηλικίας 62 ετών ο άνδρας και 63 ετών η γυναίκα και στο άλλο ένας 19χρονος.

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που χρειάστηκε να στηθεί μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής -κάτω από αντίξοες μάλιστα καιρικές συνθήκες- για τον απεγκλωβισμό των ατόμων.

Δυστυχώς για το ζευγάρι, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταγωγή από τα Χανιά, ήταν ήδη αργά, αφού και ο άνδρας και η γυναίκα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, και πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε ότι είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων ο 19χρονος οδηγός του έτερου εμπλεκόμενου οχήματος. Ο νεαρός υπεβλήθη σε αξονική η οποία βγήκε καθαρή, και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην Ορθοπεδική Κλινική.

Πληροφορίες του Cretalive από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ως πιθανότερη εκδοχή για την αιτία του προκάλεσε το διπλό θανατηφόρο, ο 19χρονος να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και το αυτοκίνητο να ξέφυγε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όχημα του ζευγαριού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ