Το προφίλ του άνδρα που αποκεφάλισε τον πατέρα του – Πίστευε ότι είναι ο Μεσσίας και η κυβέρνηση θέλει να τον πιάσει

Νέες πληροφορίες για τον άνδρα που κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον πατέρα του και επιδείκνυε το κεφάλι του σε βίντεο στο YouTube, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και συνθέτουν το προφίλ της προσωπικότητας του. Φαίνεται ότι πίστευε πώς είναι ο Μεσσίας και η αμερικανική κυβέρνηση ήθελε να τον βάλει στην φυλακή.

Ο 32χρονος, Τζάστιν Μον κατηγορείται για την φρικιαστική δολοφονία του 68χρονου πατέρα του, Μαικλ Μον, που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο σπίτι του. Ο άνδρας φαίνεται να χαμογελάει στην φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά την σύλληψη του.

Ένας πρώην συγκάτοικος του 32χρονου στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο Σπρινγκς, ο οποίος έζησε μαζί του για δύο χρόνια, είπε στην Daily Mail ότι ο άνδρας έδειχνε σημάδια παράνοιας από το 2016 και πίστευε ότι η κυβέρνηση θέλει να τον συλλάβει.

Το προφίλ του άνδρα που αποκεφάλισε τον πατέρα του

«Δεν είναι δύσκολο να δω πώς έφτασε στο στάδιο που βρισκόταν σε αυτό το βίντεο», είπε ο άνδρας. Ο Μον συχνά μιλούσε εναντίον της κυβέρνησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν. Ωστόσο ο πρώην συγκάτοικος του ανέφερε ότι ο 32χρονος πάντα είχε μια «βαθιά παρανοϊκή πλευρά» και ήταν εναντίον της άρχουσας τάξης ανεξάρτητα του ποιος ήταν ο ένοικος του Λευκού Οίκου.

«Ο Τραμπ ήταν στο αξίωμα όταν ήμουν συγκάτοικός του και έλεγε πολλά όμορφα συνωμοτικά πράγματα και για εκείνη την κυβέρνηση. Δεν νομίζω ότι ήταν δεξιός. Ήταν τόσο αποσυνδεδεμένος από όλα αυτά», τόνισε ο πρώην συγκάτοικος.

Και συνέχισε: «Δεν έχει σημασία ποια ήταν η πολιτική πάντα έπειθε τον εαυτό του ότι η κυβέρνηση ήθελε να τον πιάσει ανεξάρτητα από το ποιος ήταν επικεφαλής. Μου μιλούσε για ώρες για την κυβέρνηση και όλες αυτές τις διαφορετικές δυνάμεις που ήταν έξω για να τον πιάσουν και πώς ήταν. Ήταν εναντίον του κατεστημένου. Η γνώμη του τότε ήταν ότι θα γινόταν επαναστάτης».

Στο ανησυχητικό βίντεο 14 λεπτών στο YouTube που καταγράφηκε ώρες πριν από τη σύλληψή του, ο Μον δήλωσε ότι ήταν ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και σήκωσε το κεφάλι του πατέρα του σε μια ματωμένη πλαστική σακούλα. Μιλούσε εναντίον των ομοφυλόφιλων, των αφροαμερικανών και της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ο πατέρας και η μητέρα του 32χρονου.
Ο πατέρας και η μητέρα του 32χρονου. Πηγή: Facebook

Η αστυνομία υποστήριξε πώς φαίνεται ο 32χρονος να διαβάζει από γραπτό κείμενο την ώρα που μιλάει. Ο πρώην συγκάτοικος του ισχυρίζεται ότι είχε βίαια ξεσπάσματα και τον καυχιόταν συχνά για τους καβγάδες στους οποίους συμμετείχε. Κάποια στιγμή είχε καταστρέψει το κοινό διαμέρισμα τους εξαιτίας κάποιων βρόμικων πιάτων.

«Επέστρεψα και το βρήκα εντελώς κατεστραμμένο. Είχε τρύπες στους τοίχους. Έίχε σπάσει τον καθρέφτη. Όταν του μίλησα γι’ αυτό βασικά είπε ότι είχε μπλακ άουτ. Δεν θυμόταν να το έκανε τίποτα και ότι ήταν πραγματικά τρελός», σημείωσε ο άνδρας.

«Ήταν σίγουρα επιρρεπής σε ξεσπάσματα, και εκρήξεις οργής και τέτοια πράγματα. Θα έλεγε ότι είχε ακραίο Μετατραυματικό Στρες (PTSD), αλλά δεν έδινε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό ή τι το προκάλεσε» εξήγησε ο πρώην συγκάτοικος.

Πίστευε ότι είναι ο Μεσσίας και η κυβέρνηση θέλει να τον πιάσει

Παράλληλα υποστήριξε ότι ο πατέρας του 32χρονου είχε μείνει μαζί τους για ένα Σαββατοκύριακο και φαινόταν ότι η σχέση τους ήταν «καλή». «Αυτός (ο Μάικλ Μον) ήταν ένας πολύ καλός τύπος. Οι δυο τους φαινόταν να τα πηγαίνουν καλά. Μίλησε για τον πατέρα του ότι δούλευε στην κυβέρνηση, αλλά όλα όσα είπε ήταν δύσκολο να τα πιστέψει κανείς. Δεν έμπαινε ποτέ σε λεπτομέρειες», ανέφερε ο άνδρας.

Ο 32χρονος εργαζόταν ως εισπράκτορας χρεών και είχε εμμονή με το συγκρότημα Red Hot Chili Peppers. Περιγράφεται ως ένας μοναχικός άνδρας που δεν μπορούσε να έχει σύντροφο.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της υπόθεσης, η μητέρα του 32χρονου σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία και ενημέρωσε ότι βρήκε το ακέφαλο πτώμα του συζύγου της σε ένα μπάνιο του σπιτιού τους με «μεγάλη ποσότητα αίματος γύρω του».

Η αστυνομία ανακάλυψε το κεφάλι του άνδρα μέσα σε μια πλαστική σακούλα, η οποία είχε τοποθετηθεί σε μια κατσαρόλα σε ένα υπνοδωμάτιο δίπλα στο μπάνιο, όπου βρήκε ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο και ένα μαχαίρι από την μπανιέρα.

Στο βίντεο στο YouTube, ο Μον είπε ότι πολλοί τον έβλεπαν ως μεσσία και τον ήθελαν για πρόεδρο, ενώ προέτρεψε τους συγγενείς των υπαλλήλων της κυβέρνησης να τους δολοφονήσουν. Κατηγόρησε την αμερικανική κυβέρνηση ότι ξύπνησε τον όχλο και τα έβαλε με τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης, τους μετανάστες και τους κομμουνιστές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ