Εκτελέστηκε ζευγάρι Κινέζων – Ο άνδρας είχε πετάξει τα παιδιά του από μπαλκόνι του 15ου ορόφου

Ένα ζευγάρι Κινέζων εκτελέστηκε αφού ο άνδρας είχε πετάξει τα δύο παιδιά του από το μπαλκόνι του 15ου ορόφου επειδή η νέα σύντροφος του τα θεωρούσε «βάρος για το μέλλον τους μαζί».

Ο πατέρας Zhang Bo και η φίλη του Ye Chengchen καταδικάστηκαν σε θάνατο το 2021 για πτώση των δύο παιδιών που στοίχισε την ζωή τους. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την Κίνα.

Ο Zhang είχε ξεκινήσει σχέση με την Ye, η οποία αρχικά δεν γνώριζε ότι ήταν παντρεμένος και είχε παιδιά. Στη συνέχεια προέτρεψε τον Zhang να σκοτώσει τα δύο μικρά παιδιά, τα οποία «θεώρησε ως εμπόδια» στον γάμο τους και ως «βάρος για τη μελλοντική τους κοινή ζωή», ανέφερε σε ανακοίνωσή το αρμόδιο δικαστήριο της Κίνας.

Το 2χρονο κοριτσάκι, Zhang Ruixue και ο ενός έτους, Zhang Yangrui.
Το 2χρονο κοριτσάκι, Zhang Ruixue και ο ενός έτους, Zhang Yangrui. Πηγή: AsiaWire

Πέταξε τα παιδιά του από τον 15ο όροφο

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς εκτελέστηκε το ζευγάρι. Ωστόσο η πιο κοινή μέθοδος εκτέλεσης στην Κίνα είναι η χορήγηση θανατηφόρας ένεσης. Τον Νοέμβριο του 2020, ο Zhang πέταξε τα παιδιά του, την 2χρονη κόρη του Zhang Ruixue και τον ενός έτους γιο του, Zhang Yangrui από τον 15ο όροφο. Στη συνέχεια κατέβηκε κάτω και εμφανιζόταν συντετριμμένος από τον θάνατο τους.

Σε βίντεο φάνηκε να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο και να κλαίει ανεξέλεγκτα. Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι η συμπεριφορά του ήταν απάτη για να μην κατηγορηθεί για τον θάνατο των παιδιών του.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι την ώρα που έπεσαν στο κενό εκείνος κοιμόταν και ξύπνησε όταν άκουσε τις φωνές των περαστικών που ανακάλυψαν τα πτώματα των παιδιών. Το κοριτσάκι πέθανε ακαριαία, ενώ το αγοράκι υπέκυψε λίγο αργότερα στα βαριά τραύματα του.

Ο άνδρας μοιραζόταν την επιμέλεια των παιδιών με την πρώην σύζυγο του. Εκείνος φρόντιζε το αγόρι και η μητέρα το κοριτσάκι. Ωστόσο η μητέρα των παιδιών, Chen Meilin, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Zhang ζήτησε να φροντίσει την κόρη τους την ημέρα που σκότωσε τα δύο παιδιά.

Ο Zhang Bo μόλις του έχουν πει ότι τα παιδιά του είναι νεκρά και κλαίει ασταμάτητα.
Ο Zhang Bo μόλις του έχουν πει ότι τα παιδιά του είναι νεκρά και κλαίει ασταμάτητα. Πηγή: AsiaWire

Η σύντροφος του είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Μάλιστα ανέφερε ότι ο άνδρας αποφάσισε να σκοτώσει τα παιδιά αφού η σύντροφος του είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. «Εκείνη την ώρα, ο Zhang ήταν σε βιντεοκλήση με την Ye. Έκοψε τους καρπούς της και μετά ο Zhang τρόμαξε. Το τηλέφωνο έπεσε. Πήρε τα δύο παιδιά και τα πέταξε από το μπαλκόνι», τόνισε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας παραδέχτηκε ότι αυτός και η σύντροφος του να σκοτώσουν τα παιδιά για να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια νέα οικογένεια.

«Τη στιγμή που άκουσα τα παιδιά μου να πετάχτηκαν έξω από τον 15ο όροφο από τον πατέρα τους και την ερωμένη του, δεν μπορούσα να βρω λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι είχαν βιώσει τα παιδιά μου από τον 15ο όροφο μέχρι το έδαφος. Ήταν απελπισμένα; Φοβήθηκαν;», αναρωτήθηκε η πρώην σύζυγος του Zhang.

Επιπλέον υπογράμμισε ότι ο πρώην σύζυγος της έκλαιγε στο δικαστήριο και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ η σύντροφος του αρνήθηκε πολλές φορές τις κατηγορίες εναντίον της. Και οι δύο κρίθηκαν ένοχοι ότι συνωμότησαν για να σκοτώσουν τα παιδιά και να το κάνουν να φανεί σαν μία τυχαία πτώση από τον 15ο όροφο του κτιρίου.

Το ζευγάρι καταδικάστηκε σε θάνατο τον Δεκέμβριο του 2021 και εκτελέστηκε σήμερα, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ