Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 31χρονο Μπάμπη – Τα νέα στοιχεία και τα βίντεο που βρίσκονται στο μικροσκόπιο

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου αγνοούμενου στο Μεσολόγγι.  Οι αρχές χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή με βάρκες την λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου αναζητώντας ένα ίχνος του εξαφανισμένου εδώ και 6 μέρες Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω των δυσκολιών που παρουσιάζει η υπόθεση, δόθηκε εντολή από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταβεί άμεσα στην περιοχή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να πραγματοποιήσουν έρευνες επί τόπου και να μπορέσουν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους από το Μεσολόγγι και την Πάτρα, ώστε να εξιχνιάσουν σύντομα την υπόθεση. Όσο περνούν οι ώρες, γίνεται όλο και πιο πιθανό το ενδεχόμενο να πάρει άλλη τροπή η υπόθεση και να μιλάμε για εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θέλουν να εξετάσουν οι ίδιοι τα επίμαχα σημεία στα οποία έχουν βρεθεί, τα στίγματα και από όπου έχουν παρθεί τα ευρήματα που εστάλησαν στα εργαστήρια της Αθήνας.

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος φίλος του 31χρονου κυνηγού, ο οποίος επικαλείται κενά μνήμης, εξετάζεται συνεχώς από τους αστυνομικούς.

Τα νέα στοιχεία

Ένα ζευγάρι γάντια, που βρήκε η μητέρα του Μπάμπη, είναι το νέο στοιχείο στην υπόθεση-θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.  Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης, που εντόπισε η μητέρα του 31χρονου στην αποθήκη του σπιτιού τους. Η γυναίκα θεώρησε ύποπτα τα γάντια και τα πήγε στην αστυνομία, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να διαπιστωθεί εάν σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την εξαφάνιση του γιου της.

«Tον πήγε λέει στο παρκινγκ και έκανε αναστροφή και γυρίζει πίσω και έφυγε, και του λέω άφησες τον Μπάμπη εκεi; Και με ποιον πάει ο Μπάμπης, εσύ και ο Μπάμπης πηγαίνατε για κυνήγι», είπε η μητέρα του αγνοούμενου. Η μητέρα του αγνοούμενου Μπάμπη χθες κλήθηκε να καταθέσει στο τμήμα Μεσολογγίου και επισήμανε για μια ακόμη φορά στους αστυνομικούς ότι ο κρεοπώλης χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό στον γιο της.

«Ο γιος μου, τώρα ήρθε από την Ιταλία και ήταν να του δώσει τα λεφτά μες στις γιορτές, να δουλέψει Χριστούγεννα και μετά όλο του έλεγε αύριο Μπάμπη, αύριο Μπάμπη, και του λέει ο γιος μου πριν φύγω για Ιταλία να πάρω το χρήματα θέλω να φτιάξω και το σπίτι της μάνας μου».

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του απευθύνουν γεμάτες αγωνία και οι αδελφές του 30χρονου.  «Χωριστήκαμε και ψάχναμε καλαμιές, ρέματα, και η μητέρα μου βρήκε τα γάντια σε μια αποθηκούλα που είχε συρματόπλεγμα», δήλωσε στο Live News η αδελφή του αγνοούμενου.

Οι Αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν το παζλ του μυστηρίου, ενώ ένα επιπλέον στοιχείο που ερευνούν είναι το υλικό από μία κάμερα ασφαλείας της Ιονίας οδού που έχει καταγράψει τον 50χρονο κρεοπώλη να μπαίνει με το αυτοκίνητο του σε ένα χωράφι λίγα λεπτά μετά την εξαφάνιση του νεαρού.

Το δεύτερο βίντεο που εξετάζεται και δημοσίευσε το messolonghivoice, δείχνει τον 50χονο κρεοπώλη έχει πάει στο μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου και ψωνίζει χαρτί κουζίνας. Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη είναι μεγάλες, αναφορικά με τις ώρες και τη διαδρομή που ακολούθησε, το βράδυ που συναντήθηκε με τον Μπάμπη.

Υπό διακριτική παρακολούθηση ο κρεοπώλης

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος κρεοπώλης, που είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, αφέθηκε ελεύθερος μετά την επιβολή ποινής τεσσάρων μηνών με αναστολή, για παράνομη οπλοκατοχή.

Μετά τη δίκη του μεταφέρθηκε εκ νέου στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, όπου και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για τα όσα γνωρίζει για την εξαφάνιση του 31χρονου, χωρίς, ωστόσο, να διαφωτίσει την υπόθεση. Όταν ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του αποχώρησε από την Αστυνομική Διεύθυνση κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο 50χρονος φέρεται να έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις, με χρονικά κενά που δεν μπορεί να δικαιολογήσει. «Δεν θυμάμαι τι έκανα», έλεγε απλά στους αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι ο κρεοπώλης έχει αφεθεί ελεύθερος, αλλά βρίσκεται υπό διακριτική παρακολούθηση, μιας και ο ρόλος του στην εξαφάνιση του νεαρού παραμένει θολός. Πάντως, μέχρι χθες ο βράδυ παρέμενε στο σπίτι του, στο Μεσολόγγι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ