Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Συνομιλία 12 δευτερολέπτων του κρεοπώλη με τον Μπάμπη, έδειξε η άρση απορρήτου

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη από το Μεσολόγγι, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη, πριν χαθούν τα ίχνη του.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, προέκυψε ότι οι δυο τους είχαν μία συνομιλία 12 δευτερολέπτων, όπως και το ότι ο κρεοπώλης άφησε το κινητό στο σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο για να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του, που θα πήγαιναν για κυνήγι.

Ο 50χρονος φέρεται να μετέφερε τον Μπάμπη σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν διαπιστωθεί ανακρίβειες στην κατάθεση του κρεοπώλη ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 50χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον αγνοούμενο. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμενο. Ο κρεοπώλης φέρεται υποστηρίζει, μέχρι στιγμής, πως «δεν γνωρίζω τίποτα» και «δεν θυμάμαι πολλά» σε σχέση με την υπόθεση του Μπάμπη.

Ο κρεοπώλης αναμένεται να περάσει σήμερα την πόρτα των δικαστηρίων Μεσολογγίου, προκειμένου να απολογηθεί για το μαχαίρι που βρέθηκε κατοχή του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το μαχαίρι βρέθηκε πάνω του, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί περιμένουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια απαντήσεις για τα ρούχα και το αυτοκίνητό του, ενώ την ίδια ώρα έχει γίνει και εξέταση για πυρίτιδα.

Για την υπόθεση καταθέτει ακόμη ένα πρόσωπο. Πρόκειται για τον νεαρό, που υποτίθεται ότι θα συναντούσε ο Μπάμπης για να πάει για κυνήγι – όπως υποστήριξε τουλάχιστον ο κρεοπώλης. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι: «Δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε».

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη

Στο μεταξύ, συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα οι έρευνες από στεριά και θάλασσα για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος. Α

Αστυνομικοί, άνδρες της ΕΜΑΚ αλλά και η ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Μεσολογγίου αποτελούμενη από 15 άτομα και εξοπλισμένη με θερμικές κάμερες και drones εξακολουθούν να χτενίζουν μια μεγάλη έκταση, που επεκτείνεται από την περιοχή του Αγίου Θωμά έως και τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες έχουν χωριστεί σε ομάδας και ψάχνουν διαφορετικά σημεία που εμπλέκονται με την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος ζωής του 31χρονου και η αγωνία των δικών του ανθρώπων κορυφώνεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ