Ο Όρκος II: Η μέρα που περίμεναν όλοι έφτασε – Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα δύο τελευταία επεισόδια

Ο Όρκος, η σειρά που μας καθήλωσε με τη συγκλονιστική πλοκή της, ολοκληρώνει την ιστορία της, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, στις 21:45, στην ΕΡΤ1, με δύο επεισόδια γεμάτα μυστήριο και ανατροπές.

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 12ο: «Πριν το τέλος»

Όσο η ζωή του Φίλιππου βρίσκεται σε κίνδυνο, η Σύλβια τον υπερασπίζεται στην πρώτη δίκη της υπόθεσης Ραζή, που αφορά την απόδρασή του από το νοσοκομείο. Άνθρωποι από το παρελθόν εμφανίζονται ως μάρτυρες για να καταθέσουν, ενώ τα στοιχεία, που παρουσιάζει η Σύλβια, ξαφνιάζουν τον Αραβαντινό, ο οποίος αναθέτει στον Σιρχάν να σκοτώσει έναν μάρτυρα-κλειδί. Μια υπόθεση εμπορίας οργάνων από το παρελθόν φτάνει στα χέρια της Θάλειας και του Ραφαήλ και τους αποκαλύπτει ένα πρόσωπο κοινό στις δύο αυτές υποθέσεις.

Δείτε το trailer

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 13ο – ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: «Η ειμαρμένη»

Η μέρα που περίμεναν όλοι έφτασε. Ο Φίλιππος στέκεται για τελευταία φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ορκίζεται να πει την αλήθεια. Θα καταφέρει να αποκαλύψει την παγίδα που του έστησαν πριν από πολλά χρόνια και να ξεσκεπάσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από το κύκλωμα; Θα καταφέρει να φέρει τη Δικαιοσύνη σε όσους χάθηκαν άδικα; Θα κριθεί αθώος ή ένοχος;

Παίζουν: Χρήστος Λούλης (Φίλιππος Ραζής), Θάλεια Ματίκα (Μαριτίνα Απέργη), Ιωάννης Παπαζήσης (Ραφαήλ Αναλυτής), Λένα Παπαληγούρα (Εριέττα Φωτιάδη), Εριέττα Μανούρη (Θάλεια Μελά), Βάνα Πεφάνη (Γαλάτεια Παράσχη), Σωτήρης Χατζάκης (Περικλής Ραζής), Κωνσταντίνος Ασπιώτης (Ιάσων Αλεξάκης), Γιωργής Τσαμπουράκης (Νικήτας Στεργίου), Μελίνα Βαμβακά (Σμάρω Απέργη), Παντελής Παπαδόπουλος (Χαράλαμπος Μελάς), Δήμητρα Σιγάλα (Σύλβια Ρήγα), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Βίλμα Αντωνιάδη), Δήμητρα Βήττα (Λένα Ζησίμου), Πανάγος Ιωακείμ (Σιρχάν-Μάκης Καταβός), Θοδωρής Αντωνιάδης (Τζέλος), Αλίκη Ανδρειωμένου (Μπελού Αλμπάσα), Ντένης Μακρής (Τάσος Καλαβρινός), Γιώργος Φλωράτος (Λουκάς Πολίτης), Κωνσταντίνος Σειραδάκης (Ιάγος), Γιάννης Σαμψαλάκης (Σέργιος), Κώστας Βασαρδάνης (Αλέξανδρος Αραβαντινός), Τάνια Παλαιολόγου (Τζελένα), Σμαράγδα Κάκκινου (Ευγενία), Δημήτρης Γαλάνης (Ντίνος), Τάσος Κορκός (Μάκης), Ηλίας Βογιατζηδάκης (Μπερκ Αλμπάσα) κ.ά.

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Σενάριο: Τίνα Καμπίτση
Σεναριακή ομάδα: Σελήνη Παπαγεωργίου, Νιόβη Παπαγεωργίου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Χρήστος Αλεξανδρής
Διευθυντής φωτογραφίας: Στέφανος Κοπανάκης
Σκηνοθέτης: Άγγελος Κουτελιδάκης
Σκηνογράφος: Λουκία Χατζέλου
Ενδυματολόγος: Κατερίνα Κοντού, Νικόλ Παναγιώτου
Ηχολήπτης: Θανάσης Χούτος
Μοντέρ: Γιάννης Μάρρης, Κώστας Γκουλιαδίτης, Μαρία Γερακάκη, Κοσμάς Φιλιούσης
Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής: Χρίστος Στυλιανού
Βοηθός σκηνοθέτης: Άγγελος Κουτελιδάκης
Casting director: Ανζελίκα Καψαμπέλη
Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Μπαμπανάρας
Project manager-Οργάνωση παραγωγής: Βασίλης Διαμαντίδης
Παραγωγός: Σπύρος Μαυρογένης
Εκτέλεση παραγωγής: Arcadia Media
Παραγωγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ