Μεσολόγγι: Το νέο βίντεο με τον κρεοπώλη που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. – Στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών

Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι όσο περνάνε οι μέρες, καθώς αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το messolonghivoice.gr, η αστυνομία εξετάζει άλλο ένα βίντεο με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο πριν χαθούν τα ίχνη του.

Στο βίντεο που εξετάζουν οι αρχές, ο κρεοπώλης βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ, όπου ψωνίζει χαρτί κουζίνας.

Κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών στο Μεσολόγγι

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ακριβώς λόγω των δυσκολιών που παρουσιάζει η υπόθεση του Μεσολογγίου, δόθηκε εντολή από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταβεί άμεσα στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να πραγματοποιήσουν έρευνες στο σημείο και να μπορέσουν να βοηθήσουν τους συναδέλφους του Μεσολογγίου και των Πατρών, ώστε να εξιχνιάσουν σύντομα την υπόθεση.

Στο «μικροσκόπιο» ένα ζευγάρι γάντια που βρήκε η μητέρα του Μπάμπη

Ένα ζευγάρι γάντια, που βρήκε η μητέρα του Μπάμπη, είναι το νέο στοιχείο στην υπόθεση-θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης, που εντόπισε η μητέρα του 31χρονου στην αποθήκη του σπιτιού τους. Η γυναίκα θεώρησε ύποπτα τα γάντια και τα πήγε στην αστυνομία, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να διαπιστωθεί εάν σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την εξαφάνιση του γιου της.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Σήμερα συμπληρώνονται έξι ημέρες από την έναρξη των ερευνών και παρά το γεγονός ότι από χθες το πρωί οι διασώστες και τα πολυμελή συνεργεία εθελοντών και ειδικών ομάδων έχουν διευρύνει τις έρευνές τους, δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του Μπάμπη. Ο 31χρονος είχε δύο κινητά τηλέφωνα. Το ένα το έχει κλειστό και το άλλο το είχε αφήσει στο σπίτι του, πριν εξαφανιστεί.

Υπό διακριτική παρακολούθηση ο κρεοπώλης

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος κρεοπώλης, που είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, αφέθηκε χθες ελεύθερος μετά την επιβολή ποινής τεσσάρων μηνών με αναστολή, για παράνομη οπλοκατοχή.

Μετά τη δίκη του μεταφέρθηκε εκ νέου στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, όπου και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για τα όσα γνωρίζει για την εξαφάνιση του 31χρονου, χωρίς, ωστόσο, να διαφωτίσει την υπόθεση. Όταν ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του αποχώρησε από την Αστυνομική Διεύθυνση κάτω από άκρα μυστικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, έφυγε από την πίσω πλευρά του κτιρίου της Αστυνομίας, καθώς στην είσοδο ήταν συγκεντρωμένοι συγγενείς, όπως ήταν και έξω από τα δικαστήρια, απαιτώντας να μιλήσει ο 50χρονος κρεοπώλης και να αποκαλύψει τι γνωρίζει για την τύχη του ανθρώπου τους, δεδομένου ότι θεωρούν πως κρύβει γεγονότα.

Άλλωστε και στην κατάθεσή του, ο 50χρονος φέρεται να έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις, με χρονικά κενά που δεν μπορεί να δικαιολογήσει. «Δεν θυμάμαι τι έκανα», έλεγε απλά στους αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι ο κρεοπώλης έχει αφεθεί ελεύθερος, αλλά βρίσκεται υπό διακριτική παρακολούθηση, μιας και ο ρόλος του στην εξαφάνιση του νεαρού παραμένει θολός. Πάντως, μέχρι χθες ο βράδυ παρέμενε στο σπίτι του, στο Μεσολόγγι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ