Μεσολόγγι: Έρευνες και στη λιμνοθάλασσα για τον 31χρονο Μπάμπη – Ελεύθερος αλλά υπό διακριτική παρακολούθηση ο κρεοπώλης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι. Η αγωνία των δικών του ανθρώπων κορυφώνεται όσο περνούν οι ημέρες και δεν εντοπίζεται κάποιο ίχνος ζωής του 31χρονου.

Σήμερα συμπληρώνονται έξι ημέρες από την έναρξη των ερευνών, χωρίς, δυστυχώς, να έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να αποκαλύπτει το πού βρίσκεται ο Μπάμπης, ο οποίος εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Και αυτό, παρά το γεγονός ότι από χθες το πρωί οι διασώστες και τα πολυμελή συνεργεία εθελοντών και ειδικών ομάδων έχουν διευρύνει τις έρευνές τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι επικεφαλής των ομάδων στην ιστοσελίδα tempo24, ελέγχονται πλέον και γειτονικές περιοχές (Ευηνοχώρι), ενώ οι έρευνες εστιάζονται από χθες και στην λιμνοθάλασσα, με σκάφη να «χτενίζουν» την περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του tempo24 από τις έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη:

Αφέθηκε ελεύθερος ο 50χρονος κρεοπώλης

Χθες, ο 50χρονος κρεοπώλης, που είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, αφέθηκε ελεύθερος μετά την επιβολή ποινής τεσσάρων μηνών με αναστολή, για παράνομη οπλοκατοχή.

Μετά τη δίκη του μεταφέρθηκε εκ νέου στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, όπου και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για τα όσα γνωρίζει για την εξαφάνιση του 31χρονου, χωρίς, ωστόσο, να διαφωτίσει τις έρευνες. Όταν ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του αποχώρησε από την Αστυνομική Διεύθυνση κάτω από άκρα μυστικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από την πίσω πλευρά του κτιρίου της Αστυνομίας, καθώς στην είσοδο ήταν συγκεντρωμένοι συγγενείς, όπως ήταν και έξω από τα δικαστήρια, απαιτώντας να μιλήσει ο 50χρονος κρεοπώλης και να αποκαλύψει τι γνωρίζει για την τύχη του ανθρώπου τους, δεδομένου ότι θεωρούν πως κρύβει γεγονότα.

Άλλωστε και στην κατάθεσή του, ο 50χρονος φέρεται να έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις, με χρονικά κενά που δεν μπορεί να δικαιολογήσει. «Δεν θυμάμαι τι έκανα», έλεγε απλά στους αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι ο κρεοπώλης έχει αφεθεί ελεύθερος, αλλά βρίσκεται υπό διακριτική παρακολούθηση, μιας και ο ρόλος του στην εξαφάνιση του νεαρού παραμένει θολός. Πάντως, μέχρι χθες το βράδυ παρέμενε στο σπίτι του, στο Μεσολόγγι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ