Μεσολόγγι: Ελεύθερος αφέθηκε ξανά ο 50χρονος κρεοπώλης – Αγωνία για τον 31χρονο Μπάμπη που αγνοείται

Ελεύθερος αφέθηκε ξανά ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είχε προσαχθεί προκειμένου να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συναντήθηκε με τον 31χρονο Μπάμπη πριν χαθούν τα ίχνη του και όπως αναφέρει το messolonghinews.gr, μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, κάμερα έχει «πιάσει» τον 50χρονο κρεοπώλη να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση απ’ αυτή που δήλωσε στην ΕΛ.ΑΣ..

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος φέρεται να έχει καταγραφεί από κάμερα της Ιόνιας Οδού στο ύψος των διοδίων, δηλαδή από εκεί που μπαίνει ο δρόμος από την Ιόνια Οδό προς το Μεσολόγγι, στην είσοδο του Μεσολογγίου, να κινείται με το αυτοκίνητό του στον παράπλευρο δρόμο στην παλιά Εθνική Οδό Μεσολογγίου.

Υπενθυμίζεται πως η Ιόνια Οδός και η παλιά Εθνική Οδός του Μεσολογγίου σε ένα μεγάλο τμήμα τους είναι πολύ κοντά.

Έτσι λοιπόν, ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται να καταγράφεται να κινείται στην παλιά Εθνική Οδό τις κρίσιμες ώρες και να επιστρέφει στο ίδιο σημείο, ύστερα από περίπου 50 λεπτά.

Με βάση αυτά τα στοιχεία και με δεδομένο ότι ο κρεοπώλης, είναι, επίσης, κυνηγός, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανώς κινήθηκε προς το όρος Αράκυνθος ή προς την ορεινή Ναυπακτία κι εκεί εστιάζουν τις έρευνές τους. Οι αρχές εστιάζουν σε αυτά τα κρίσιμα λεπτά – 25 για να πάει και 25 για να γυρίσει – και με βάση αυτά δημιουργούνται «χάρτες» αναφορικά με τα μέρη, στα οποία πιθανόν κινήθηκε. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο κρεοπώλης είχε μαζί του όπλο, όταν είδε τον 31χρονο Μπάμπη.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου. Το «κλειδί» για τον εντοπισμό του, εκτιμούν πως θα είναι το smart watch που φορούσε, με τις αρχές να αναζητούν στοιχεία από το cloud για να χαρτογραφήσουν την διαδρομή που ακολούθησε ο 31χρονος. Σημειώνεται ότι δεν έχουν εντοπιστεί, μέχρι στιγμής, ούτε το κινητό ούτε το smart watch του αγνοούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κρεοπώλης καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με αναστολή για το μαχαίρι που είχε βρεθεί στην κατοχή του. Αν και αφέθηκε ελεύθερος, στη συνέχεια η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην προσαγωγή του, προκειμένου να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, καθώς φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε πριν χαθούν τα ίχνη του.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, προέκυψε ότι οι δυο τους είχαν μία συνομιλία 12 δευτερολέπτων, όπως και το ότι ο κρεοπώλης άφησε το κινητό στο σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο για να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του, που θα πήγαιναν για κυνήγι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ